Danny Abramowicz

af 19. juli 2011Profil

Fulde navn: Daniel Stanley Abramowicz
Født: 13. juli 1945
Højde: 185 cm
Position: Wide reciever
College: Xavier (Ohio)
Nummer: 46
Kom til Saints: Draftet af Saints i anden runde i 1986.
Saints periode: 1967-73

Om Abramowiz

Danny Abramovitz blev valgt af Saints i 1967 draften som nummer 420 ialt.

Efter den første træningslejr blev han oprindeligt fyret, hvilket gjorde Abramowicz så vred at den unge spiller marcherede op på træner Tom Fears kontor og fortalte træneren at han ikke havde set det bedste fra ham.

Dette imponerede Tom Fears så meget at han valgte den unge spiller lidt endnu…

Rygtet om hvad der var sket var nu sluppet ud, og inden den sidste preseason kamp mod San Francisco 49ers, sagde QB Billy Kilmer til Danny at han ville kaste til ham hele dagen! Den chance ‘greb’ Abramowicz, og greb også alle 12 bolde (for 156 yards) som blev kastet til ham den dag. Ham blev fast mand på Saints hold, og det har man ikke fortrudt i New Orleans.

Priser og Highlights
1988: Introduceret i Saints hall of fame

EMNER:

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Michael Lewis

Michael Lewis

Michael Lewis var i flere sæsoner en konstant trussel i Saints return spil. Men Lewis havde ikke spillet college football og hans vej til NFL var noget anderledes.

Morten Andersen

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

Les Kelley

Les Kelley

Les Kelley var New Orleans Saints første draft valg. Desværre blev det ikke til den store NFL karriere for Kelley og Saints.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.