KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

De fire næste kampe

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. oktober 2011

Efter 4 kampe har Saints 3 sejre, hvilket må siges at være bestået. Saints havde også mulighederne mod Packers… bare 1 yard kort.

Hvordan ser mulighederne så ud for at gå 7-1 efter en halv sæson ?

Efter min mening ganske udemærkede.

Selvom Saints skal spille på udebane 3 ud af de 4 kampe møder Saints hold der tilsammen har 4 sejre og 12 nederlag, hvilket tyder lovende for Saints.

Det på papiret er den stærkeste modsander er divisionsrivalen Tampa Bay Buccaneers, som i skrivende stund er 2-1 men møder et Manning-løst Colts hold i monday night kampen, og så højst sandsynligt er 3-1 efter nattens opgør.

De næste 4 uger:

UGE 5: @ Carolina Panthers (1-3)

UGE 6: @ Tampa Bay Buccaneers (2-1, spiller Colts i nat)

UGE 7: Indianapolis Colts (0-3)

UGE 8: @ St. Louis Rams (0-4)

1 Kommentar

  1. BoondockSaint

    Bliver spændende, som altid, at følge Saints de næste kampe. Jeg kan kun give dig ret i, at det ser godt ud ift. udsigterne for en 7-1 record.

    Når det så er sagt kan vi jo lige kigge tilbage på søndagens kamp mod jaguars. Godt nok vinder vi, men jaguars er et hold som Saints bare skal spille bedre mod, end de gjorde. Når vi ikke kan stille det bedste op mod et hold som dem, hvad mon der så kan ske når vi møder rivalerne fra tampa, og andre hold der er godt kørende?

    Hvis vi skal holde stillingen skal vi, efter min mening, lige vise at vi kan ”step it up a notch”, ellers vil hold som tampa kunne spænde ben for os.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.