De La Puente Time

af | 22. oktober 2011

Efter Olin Kreutz chokerende udmelding er det nu anden års spilleren Brian De La Puente der overtager rollen som startende center. De La Puente spillede sin college karrierer for California. De La Puente tilbragte det meste at 2010 på Saints practice squad. Han blev oprindeligt hentet til San Francisco som en undraftet free agent tilbage i 2008 men kom ikke på holdet. De La Puente har herefter tilbragt tiden på diverse practice sqauds i bla. Carolina, Seattle og Kansas City. For Chiefs kom han også på den aktive roster, men spillede ingen kampe for AFC holdet.

Brian De La Puente har startet tre kampe på center efter Kreutz skade og har i disse kampe været 3-0.

Oprindeligt var Matt Tennant startende center da Saints startede træningslejren.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.