De sørgmodige afskedigelser gennem tiden

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 8. april 2021

For få uger siden blev det bekræftet, at quarterback Drew Brees trækker sig efter 20 sæsoner i NFL. Den afsked giver stof til eftertanke, for hvem er det ellers af store spillere, som Saints har måttet tage afsked med i løbet af årene? Her et lille tilbageblik på nogle af de afskedigelser, der har haft afgørende betydning for det amerikanske stjernehold gennem de seneste 5-6 år.

En naturlig del af gamet – ikke desto mindre sørgmodigt

Afskedigelser er en naturlig og uundgåelig del af alle sportsgrene. Det er så sandt, som det er sagt for alt fra amerikansk til almindelig fodbold. I sidstnævnte har vi set en spiller som Memphis Depay tage afsked med United for at skifte til Lyon, og meget tyder på, at han nu smutter til Barcelona. Afskedigelser sker af forskellige årsager. Hvor Depay tog afsked med intention om at fortsætte karrieren, valgte Brees at forlade Saints for at stoppe karrieren helt. Heldigvis har det ikke betydet, at Saints er ude i kulden ift. NFL. Odds på 23.00 fra betting tips placerer Saints i top 10 til at vinde mesterskabet. Det kan dog ikke benægtes, at afskedigelsen med Brees har været sørgmodig, og han er langt fra den eneste, Saints har taget afsked med.

Marques E. Colston 

I 2015 måtte Saints se sig nødsaget til at tage afsked med en legende – Marques E. Colston gjorde et fantastisk stykke arbejde for holdet fra 2006 og ni år frem. Har du været fan af Saints længe nok, husker du måske hans imponerende præstationer på banen. Hans fysiske styrke og størrelse gjorde ham frygtet blandt de fleste modstandere. Trods hans frygtindgydende størrelse var han blid og stille af sind. Hans ro og overblik på banen kan stadig savnes den dag i dag. I alt blev det til 711 modtagelser, 9.759 yards og 72 touchdowns for Colston i tiden med Saints.

Jahri Evans 

Allerede et år efter afskedigelsen med Colston måtte Saints se sig nødsaget til at tage afsked med endnu en betydningsfuld stjerne. I 2016 var det tid til at sige farvel til Jahri Evans efter at have haft ham på holdet i intet mindre end 10 år. Den amerikanske spiller var blandt andet med, da Saints slog Indianapolis Colts og vandt Super Bowl i 2010. Derudover har han været en af de bedst betalte spillere inden for amerikansk fodbold, hvilket siger en hel del om hans imponerende præstationer.

Zach Strief 

I 2017 blev det så tid til at sige farvel til offensiv tackle Zach Strief efter at have haft glæde af ham på holdet i 11 år. Strief har nok ikke været en af de mest anerkendte spillere, og der har da også været stunder, hvor det gik en anelse ned ad bakke for spilleren. Ikke desto mindre fortjener han at være med på listen, da savnet til ham tydeligvist har været stort. I hvert fald har det fyldt så meget, at han netop er blevet genansat hos Saints. Denne gang som assistent til den offensive linje træner. Velkommen tilbage Strief, kan vi vist kun sige.

Så her har du dem; nogle af de store spillere, Saints har sagt farve til med årene, hvoraf holdet heldigvis har fået den ene delvist igen. Med et kort tilbageblik har vi hyldet et par af de stjerner, som har gjort et fantastisk stykke arbejde for Saints. Hvem ved; Måske du mener, at listen burde have været længere?

Emner: R

2 Kommentarer

 1. rimfalk

  Drew er været den største i min tid som fan
  – men personligt har Marques Colston (7.runde valg) altid haft en særlig plads

  Jeg har været med så længe at en ting står i neon: Deeeeuuuuce

  Deuce McAllister var og er synonym med New Orleans ånden omkring Saints

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Ja det er svært at se nogen overgå Drew Brees. Men jeg har også – ud over Brees – Deuce McAllister og Marques Colston, som nogle af de seneste store spillere for Saints. Jeg kunne nu også godt lide Joe Horn og Will Smith.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.