Defensive end Payton Turner skadet mod Titans

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 11. september 2023

New Orleans Saints defensive end Payton Turner har pådraget sig en “turf toe”, som formentlig kræver operation.

Turner blev skadet i andet kvarter efter han lagde pres på Tennessee Titans quarterback Ryan Tannehill.

Payton Turner
Payton Turner

Dermed vil Turner ikke være med for Saints det næste stykke tid. Saints må se andre veje til at skabe pass rush.

Heldigvis viste Carl Granderson, at han er klar til en stor rolle på den anden side af Cameron Jordan. Granderson havde 1,5 sacks, 4 taklinger og 4 QB hits mod Titans.

Det er en ærgerlig skade for Turner, som er i sit tredje år i NFL. Han har været meget plaget af skader. Han har i sine to første sæsoner kun spillet med i 13 kampe af 34 mulige.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.