KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Det dufter af Super Bowl til Saints

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 24. november 2018

Det nærmer sig efterhånden 10 år siden, at New Orleans Saints vandt deres seneste Super Bowl. Meget symptomatisk så kan det være lige netop på 10-års jubilæet, at Saints kan vinde Super Bowl igen.

For alt i mens den danske liga er gået på pause efter finalernes finale mellem Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers, så er NFL i fuld gang, og her smadrer New Orleans Saints stort set alt modstand. Senest var det en knusende sejr på 51-14 over Cleveland Browns, så Saints nu står med otte sejre og et nederlag ud af de første ni kampe i denne sæson.

Det ser yderst lovende ud for Drew Brees og Co. der har rykket sig fra at være blandt midterfeltet af favoritter til Super Bowl i år, til at de nu er førsteudfordre til titlen.

Hvem er favoritterne til Super Bowl nu?

Inden sæsonen gik i gang, var det naturligvis Tom Brady og New England Patriots, der var favoritter til at vinde Super Bowl igen, igen. På de efterfølgende pladser kom både Eagles, Steelers og Green Pay Backers, men nu er der vendt op og ned på tabellen.

Vi har taget et kig hos bookmakeren bet365, der foruden superliga betting også markerer sig med odds på NFL, og de plejer som regel at være gode i deres forudsigelser. Favoritterne i skrivende stund er LA Rams, der ligesom Saints har kørt alt deres modstand over på vejen. Rams giver lige nu odds 4.50 gange indsatsen igen, og de er kun smalle favoritter foran New Orleans Saints, der nu har bevæget sig ned i odds 5.00.

Meget tyder derfor på, at Drew Brees og resten af Saints mandskabet ikke blot skal gå i play-off i år, men også deltage i de lidt sjovere kampe. Kansas City Chiefs har også haft en fænomenal sæson indtil videre, hvor de med deres 9-1 rekord pt. er de bedste sammen med Rams. Dog har bookmakerne ikke helt den samme tiltro til Chiefs, og de giver lige nu odds 6.00 gange indsatsen igen.

Nede på en 4. plads finder vi så New England Patriots, der med et stort nederlag til Titans spillede sig på 7-3. De fører dog klart en af de letteste konferencer i AFC East, og på hjemmebanen svigter Brady og Co. ikke, hvor de nu står med en 5-0 rekord.

Har de udspillet sig deres chancer?

Inden sæsonen gik i gang var Green Bay Packers spået til at gå rigtig langt i år, men meget tyder på, at de ikke engang får lov at smage sødmen fra slutspillet. Hele odds 36.00 står Packers i, mens de forsvarende Super Bowl mestre fra Eagles heller ikke forventes at kunne byde til dans i slutspillet. Mestrene står således i odds 34.00, hvor de pt. er rangeret på en 10. plads.

Oakland Raiders har dog nok været den absolut største skuffelse i år. Raiders var ikke spået til en plads i det allerfineste selskab, men der var næppe nogen, der havde forventet, at de efter de første ni kampe skulle stå med en 1-8 rekord. Hvis miraklernes tid ikke er forbi, så giver Oakland Raiders odds 2501 til at vinde Super Bowl i år, men der er ikke kommet nogle rapporter fra helvedet om, at der begyndt at sne, og eftersom grise heller ikke kan flyve, er der intet der tyder på, at det kommer til at ske.

Emner: R

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.