KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Dommen kommer på torsdag

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. juli 2014

Jimmy Graham og New Orleans får dommen af vide på torsdag. Her vil Stephen Burbank afgøre om Graham er tight end eller wide receiver.

Det skriver Adam Schefter på ESPN.com.

Stephen Burbank som skal give sin dom, har ifølge kilder fortalt at han regner med at informere de to parter om afgøreselsen på torsdag.

Burbank hørte den 17. og 18. juni de to sider i sagen, og bla Saints head coach har givet forklaring til fordel for NFL og Saints. Der ud over har Saints general maneger Mickey Loomis og Colts general maneger Bill Polian og afgivet forklaringer til fordel for NFL og Saints. På Grahams side har tidligere NFL træner Butch Davis og tidligere Saints wide receiver Lance Moore vidnet.

Begge parter kan vælge at appelere dommen. Der ud over har de to parter indtil den 15. juli at nå til enighed om en langvarig kontrakt, før Graham skal spille under den 1 årige franchise kontrakt.

Hvad tror du dommen bliver? og når Saints og Graham til enighed om en langvarig kontrakt inden den 15. juli? Kommenter nedenunder.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.