Draften er overstået – Nu nærmer preseason

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 18. maj 2018

Det føles som en uendelighed siden, at Super Bowl blev afholdt. Det er dog blot tre måneder siden, at Philadelphia Eagles hentede en overraskende sejr over de forsvarende mestre fra New England Patriots, og dermed kunne Eagles hente deres første Super Bowl trofæ nogensinde.

Om Eagles går hen og vinder Super Bowl igen, bliver svært at forudse, og vi må vente helt indtil august, før vi langsomt kan begynde at se et billede af, hvordan holdene har klaret det siden post-season.

NFL Pre-season kommer til at bestå af 65 kampe, og programmet blev offentliggjort d. 11. april. Pre-season starter ud med en hall of fame kamp d. 2. august og herefter går det altså løs fra d. 16. august, hvor New York Jets og Washington Redskins tørner sammen.

Hvem er favoritterne til at vinde Super Bowl i år?

Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, at bookmakerne har ingen ringere end New England Patritos som favoritter til at vinde Super Bowl. Det er efterhånden længe siden, at vi har haft en NFL sæson, hvor Patriots med Tom Brady i spidsen ikke er gået ind til sæsonen som forhåndsfavoritter.

New England Patriots står således i odds 6.00, hos bet365 der tilbyder betting, mens de efterfølgende har svært ved at finde ud af, hvem der bør være andenfavoritter. De har nemlig placeret Green Bay Packers og sidste års Super-bowl vindere med lige store chancer. Packers og Eagles står lige nu til odds 10.00, mens Pittsbourgh Steelers står i odds 11.00.

Minnesota Vikings der var yderst tæt på at gå videre i Super Bowl, men måtte se sig slået af Philadelphia Eaglesi NFC finalen, giver i øjeblikket odds 13.00, som er det samme odds på Los Angeles Rams, hvilket bookmakerne umiddelbart vurderer ganske stærke i år.

Skal vi tage et kig på vores allesammens NO Saints, så har bet365 Saints som delte 11. favoritter til Super Bowl trofæet sammen med Caroline Panthers og Cam Newton. 

Hvem har ingen chance i år?

Der er før sket store overraskelser i NFL, men det er yderst sjældent at bookmakerne tager så stor fejl. Eagles til at slå Patriots i dette års Super Bowl var en overraskelse, men bestemt ikke ligeså stor en overraskelse, som hvis eks. New York Jets eller Chicago Bears skulle gå hele vejen.

New York Jets står i skrivende stund til odds 151.00, og de forventes dermed at være den helt store prügelknabe i NFL i den kommende sæson. Bears spåes heller ikke de store chancer, da de netop nu står til hele odds 101.00 gange indsatsen igen.

Brows, Dolphins og Bengals er der heller ikke de store chancer for, at de skulle nå langt. bet365 giver dem odds 81.00, hvis de vinder Super Bowl i år.

I midten af tabellen af de hold, som lige præcis ikke forventes at nå play-off i den komemnde sæson, har vi hold som Seahawks, Denver Broncos, Oakland Raiders, Kansas City Chiefs og Houston Texans. 

Det bliver uden tvivl en spændende sæson, vi kommer til at blive vidende til, og forhåbentlig kan Saints nå langt i år.

Emner: R

Få besked, når nye artikler udkommer

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.