Drew Brees fører Pro Bowl afstemningen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 24. november 2018

New Orleans Saints quarterback Drew Brees fører dette års Pro Bowl afstemning. Brees har fået hele 487,400 stemmer på nuværende tidspunkt, hvilket er mest af alle spillere i NFL.

Efter Brees ligger Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (459,325) som nummer to på listen, mens Los Angeles Rams Todd Gurley (402.238), Pittsburgh Steelers James Conner (384.643) og New York Giants Saquan Barkley (363.609).

Alle fans har mulighed for at stemme på deres Pro Bowl kandidater på NFLs hjemmeside frem til den 13. december. Der ud over kan man også stemme via twitter via hashtagget #ProBowlVote og spillernes officielle konto.

Saints har én spillere yderligere i stemmernes top 10. Running Back Alvin Kamara ligger nummer otte på listen med 312,083 stemmer.

Ud over Brees og Kamara som er blandt de spillere som har fået flest stemmer, så har Saints også et par spillere som har fået flest stemmer (i konferencen) på deres position. Venstre tackle Terron Armstead(128,234), center Max Unger (125,249) og special teamer Justin Hardee (45,658) har fået på nuværende tidspunkt flest stemmer på deres position i NFC.

En lille detalje for Saints fans som er inde og stemme. Man ligger nok mærke til at det ikke er muligt at stemme på Saints anden running back Mark Ingram. Dette er ikke muligt, da Ingram var suspenderet de første fire kampe af sæsonen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.