Drew Brees kommer til at misse kampe

af 17. november 2020Nyheder4 Kommentarer

New Orleans Saints quarterback Drew Brees kommer til at misse kampe. Det bliver sandsynligvis udfaldet, hvis man skal tro ESPNs Ed Werder.

Han tweeter at Brees ifølge kilder har brækket ribben, på begge sider. Samt har en kollapset lunge. Hvor meget tid Brees kommer til at misse må tiden vise. Men et meget optimistisk bud kunne være to til tre uger.

Saints var foruden Brees sidste sæson, da Brees skadede sin tommerfinger. Her førte Teddy Bridgewater Saints til en 5-0 rekord, i Brees fravær. Hvorvidt Jameis Winston og/eller Taysom Hill kan det samme, må pt. stå hen i det uvisse.

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  Vi skal nok forvente 6-10 yards kast fra Winston og masser af løb fra Kamara
  Håber Winston kan afholde sig fra “smarte” kast der koster Interception

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Ja, interceptions er et kritsik punkt. Det skal Winston have pillet ud af hans spil. Jeg er også nysgerrig på om det bliver Winston eller det bliver en kombination eller om det bliver Hill. Der er nogle spænende uger i vente…

  Svar
 3. Avatar

  Heldigvis er der en stabil O-Line, som forhåbentlig kan skaffe selv W tid nok til et kort kast, nu hvor vi har fuld WR/TE. Ellers må Taysom stå for de lange kast💪🏼🏈⚜️

  Svar
 4. Ulrik Jensen

  Cesar Ruiz så ikke for god ud på det spil, hvor Brees blev skadet. Ærgerligt at det er rookien der lader en 49er igennem. Han har pt en 50,7 overall grade, som hvis jeg husker korrekt ikke er den bedste.

  Svar

Skriv en kommentar

Måske syntes du om dette …

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

GAMEDAY: Atlanta Falcons

GAMEDAY: Atlanta Falcons

New Orleans Saints (7-2) tager hjemme imod Atlanta Falcons (3-6). Dette bliver en kamp uden quarterback Drew Brees, som blev skadet mod San Francisco 49ers.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.