Drew Brees måske med i Pro Bowl

af | 8. januar 2013 | 1 Kommentar

Saints QB Drew Brees kommer måske alligevel med til årets Pro Bowl. Brees blev ikke valgt til årets Pro Bowl men efter Robert Griffin IIIs knæskade er det rimeligt sikkert at han ikke spiller Pro Bowl i år.

Samtidig er de to andre NFC QBs Falcons Matt Ryan og Packers Aaron Rodgers stadig med i slutspillet.

Alt dette åbner måske døren for endnu en Brees Pro Bowl. Det vides dog ikke om Brees er første alternativ i blandt NFCs quarterbacks.

Brees var da den 20. december blandt de ti spillere som havde fået flest stemmer. Derfra og til holdet blev offentliggjort blev Brees dog overhalet af Falcons Ryan og endte dermed ud af Pro Bowl. Om der også kom andre ind i mellem vides som sagt ikke.

1 Kommentar

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest