New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Drew Brees med i Pro Bowl

af 24. januar 2017Nyheder4 Kommentarer

New Orleans Saints quarterback Drew Brees skal deltage i NFLs Pro Bowl. Brees over tager Matt Ryans plads på NFCs hold efter at Atlanta Falcons spillede sig i Super Bowl.

Brees kastede for femte gang for over 5.000 yards i sæsonen. Brees er den eneste spiller i NFL historien som har gjort dette mere end én gang.

Brees er den spiller i NFL som har vist sig mest præcis. Han er nummer tre all-time i completions, passing yards og touchdowns.

Det er Drew Brees tiende Pro Bowl.

4 Kommentarer

 1. Rise Up

  Når det regner på præsten… tillykke med det – ganske som forudset i oplægget til runde 17. Kampen i øvrigt. Med de 6 Falcons afbud til Pro Bowl ville det da også være mærkeligt hvis ikke det gav en åbning til en enkelt Saint.

 2. Ulrik Gorm Jensen

  I min verden er det helt utroligt at Brees IKKE var et af den oprindelige Pro Bowl valg. Jeg syntes også det er utroligt at Jordan heller ikke er med. Men man bare konstatere at holdets præstation spiller en væsentlig rolle i forhold til udvælgelsen.

 3. Morten Krøyer

  Hvis man ser på QB produktion og stats, så bør han klart være med, men Pro-bowl ballot er ligesom MVP osv. jo mere en slags popularitetskonkurrence.

  Dem der kommer med i pro-bowl og får stemmer til MVP er dem der spiller for hold der vinder. Der er også dem der bliver vist mest på TV, talt mest om af kommentatorerne, derfor er de mere kendte.

 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tænker at Brees havde en bedre sæson end både Rodgers og Prescott… Men selvfølgelig sluttede Rodgers godt af og Cowboys rookie duo var en fantastisk historie. Så det har nok kostet Brees pladsen oprindeligt. Samtidig med at Saints ikke var med fremme i slutspilsraset.
  Det er nok også bare blevet for ‘almindeligt’ at Brees kaster for over 5.000 yards for sæsonen 🙂

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.