KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Drew Brees og Jimmy Graham begge i TOP 10

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 10. juli 2014

Drew Brees

Er Drew Brees den 6. bedste spiller i NFL?

NFL Network offentliggjorde i nat de sidste ti spillere i deres årlige ”TOP100 players”. NFL har de seneste fire sæsoner kåret de bedste af de bedste og det er spillerne selv, som afgør hvem der kommer på denne liste.

Listen bliver lavet af NFL, som organiserer afstemning for NFL spillerne. Spillerne bedømmer deres kollegaer i ligaen efter hvordan de har klaret den forgangne sæson.

Indtil i går er kun en Saint kommet med på listen. Det var defensiv end Cameron Jordan, som var med i den første udgave af showet, da han blev kåret som den 99. bedste spiller i NFL.

Til sæsonens finale havde flere dog regnet ud, at ligaens bedste tight end Jimmy Graham og quarterback Drew Brees også måtte være blandt de sidste ti spillere.

Jimmy Graham var også den første som blev offentliggjort ved aftenens show. Graham kom ind på en 10. plads, mens Brees lå lidt højere oppe på listen. Brees kom ind på en 6. plads. New Orleans Saints var således også det eneste hold, som havde to spillere med i top 10.

Top 10 så således ud:

10. TE Jimmy Graham, New Orleans Saints

9. WR A.J. Green, Cincinnati Bengals

8. RB Jamal Charles, Kansas City Chiefs

7. CB Richard Sherman, Seattle Seahawks

6. QB Drew Brees, New Orleans Saints

5. RB LeSean McCoy, Philadelphia Eagles

4. RB Adrian Peterson, Minnesota Vikings

3. QB Tom Brady, New England Patriots

2. WR Clavin Johnson, Detroit Lions

1. QB Payton Manning, Denver Broncos

Er 10. Pladsen den rigtige for Jimmy Graham eller er det for højt eller lavt? Er 6. Pladsen rigtigt vurderet for Drew Brees? Kommentarer er altid velkomne. Hvad er din mening? 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.