KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Efter weekendens minicamp: Her er Saints’ nyeste spillerkøb

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 24. maj 2017

I forrige weekend afholdt New Orleans Saints en minicamp, hvor adskillige undraftede rookie free agents var budt velkommen til træning. Det resulterede i seks nye spillerkøb.

Vi giver dig her en hurtig oversigt over de nye profiler, som i den kommende tid vil gøre deres bedste for at blive draftet.

Spillerkøb #1: Justin Thomas

Efter en vellykket træningssession for Justin Thomas, besluttede Saints at købe den tidligere Georgia Tech-quarterback. Der er efter sigende tale om en 3-årig kontrakt.

Den 23-årige spiller trænede også for nyligt med San Francisco 49ers, men klubben takkede i sidste ende nej til et fremtidig samarbejde.

Thomas er kendt for sin fart, sine reaktionsevner og evne til at koordinere spillet. Saints synes endnu ikke at have afgjort, hvorvidt han skal fungere som wide receiver eller cornerback.

Der er blevet argumenteret for, at Saints’ forsvar var en af deres mest afgørende svagheder i sidste sæson. Dette afspejles også i oddsene for den kommende sæson. Her giver sports- og spillesiden, bet365, Saint’s de tredjebedste chancer for at vinde NFC South med odds 4,50.

Så selvom Saint’s har foretaget adskillige køb af forsvarsspillere, er der muligvis en åbning for Thomas her.

Et muligt scenarie ville være et, der lignede Reynolds’, hvor Saints placerer ham på øvelsestruppen i en sæson, eller endda to, inden han er klar til NFL,” vurderede The Atlanta Journal-Constitution i sin uddybende artikel om Thomas’ fremtidsudsigter i klubben.

Spillerkøb #2: Trey Edmunds

I mandags skrev Saints ligeledes kontrakt med Trey Edmunds – sønnen til den tidligere Pro Bowl tight end, Ferrel Edmunds.

Den 22-årige running back blev efter high school erhvervet af Maryland. Han blev ikke draftet i begyndelsen af 2017 efter at være blevet købt af Kansas City Chiefs.

Spillerkøb #3: Josh LeRibeus

Saints købte ligeledes den 27-årige guard, Josh LeRibeus.

LeRibeus spillede for Washington Redskins fra 2012 til 2016. I begyndelsen af 2016 blev han købt af Philadelphia Eagles.

https://www.flickr.com/photos/keithallison/7778822930/

Josh LeRibeus” (CC BY-SA 2.0) af Keith Allison

Spillerkøb #4: Clay Harbor

I tirsdags købte Saints den 29-årige tight end, Clay Habor.

Fra 2010 til 2013 spillede Habor for Philadelphia Eagles. I 2013 blev han som undraftet rookie free agent købt af Jacksonville Jaguars og herefter New England Patriots i 2016.

Da hans kontrakt med Patriots udløb i slutningen af 2016, blev han erhvervet af Detroit Lions.

Spillerkøb #5: Khalif Barnes

En anden veteran på Saints’ indkøbsliste er den nu 35-årige offensive lineman, Khalif Barnes.

Barnes spillede fra 2009 til 2015 for Oakland Raiders. Her spillede han 151 kampe, hvoraf 117 var med en startopstilling på den offensive linje.

I løbet af 2016 blev Barnes købt og sat fri adskillige gange af Saints. Han har endnu ikke spillet en kamp for klubben.
Khalif Barnes” (CC BY-SA 3.0) af Jeffrey Beall

Spillerkøb #6: Drew Iddings

Iddings fungerede som defensive tackle i South Dakota State, hvor han fra 2012 til 2015 spillede 46 kampe med 35 startostillinger.

I 2016 købte South Dakota ham som undrafted free agent, men de satte ham fri inden sæsonen startede.

I løbet af weekendens minicamp fungerede Iddings som defensive end, men Saints forventes at bruge ham som guard.

Emner:

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.