En 17. kamp bliver sandsynligvis annonceret i denne uge

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. marts 2021

NFL vil ifølge Adam Schefter annoncere, at ligaen udvider kampprogrammet til 17. kampe. Hvis det bliver en realitet, vil det være første gang siden 1978, at NFL ændrer i antallet af kampe. I 1978 gik holdene fra 14 til 16 kampe.

Ifølge Peter Kings artikel vil den ekstra kamp, være en kamp mellem et AFC og et NFC hold. NFC og AFC South vil være parret med hinanden, og kampen bliver mellem holdene på samme slutplacering i 2020.

Dermed får New Orleans Saints fornøjelsen af at møde Tennessee Titans. Ifølge King vil AFC holdet have hjemmebanefordelen. Sæsonen efter vil dette så være NFC holdenes tur til at have den ekstra hjemmekamp.

Den ekstra kamp vil ikke skabe en ekstra bye uge for holdene, og Super Bowl vil sandsynligvis skubbes til søndag den 13. februar 2022.

Det var ikke alle der var glade for, at NFL vil udvide kampprogrammet. Saints running back Alvin Kamara var ikke glad og havde følgende kommentar.

Her er hvordan holdenes ekstra kampe vil se ud:
Packers at Chiefs
Bears at Raiders
Vikings at Chargers
Lions at Broncos
Seahawks at Steelers
Rams at Ravens
Cardinals at Browns
49ers at Bengals
Saints at Titans
Buccaneers at Colts
Panthers at Texans
Falcons at Jaguars
Washington at Bills
Giants at Dolphins
Cowboys at Patriots
Eagles at Jets

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.