Et kig på de tidlige mockdrafts

af | 4. februar 2013 | 3 Kommentarer

Med 2012 sæsonen ovre er det ikke spor for tidligt at kigge på eksperternes mockdrafts og se hvem de tror kommer til at være New Orleans Saints første runde valg i 2013. Her er hvem de tror på lige nu og lidt video highlights af talenterne.

DE Dion Jordan fra Oregon

Vælges af Bucky Brooks, Albert Breer, Josh Norris og Charles Davis (NFL.com), walterfootball.com, Dane Brugler (NFLdraftscourt.com)

 

Kenny Vaccaro, SS fra Texas

Vælges af Gil Brandt (NFL.com).

 

DT Sheldon Richardson fra Missouri

Vælges af Daniel Jeremiah (NFL.com)

 

DE Ezekiel Ansah fra Brigham Young

Vælges af Rob Rang (NFLdraftscourt.com)

 

DT Jonathan Hawkins fra Ohio St.

Vælges af Scott Whright (NFLdraftcountdown.com)

 

Eksperterne mener at Saints drafter defensivt DE(7),  DT(2) og SS(1). Vi ser om det har ændret sig når vi når til marts.

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Super fedt, at du har taget dig tid til dette indlæg Ulrik. Overvejede selv at lave noget lignende, da jeg vil forsøge at følge mere med OP TIL draften i år. Så mange tak for dette indlæg :-D.

  0
  0
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Tak.
  Jeg regner med at komme med en gennemgang af de større mockdrafts Saints valg for første runde i marts, tidlig april og en umiddelbart før draften. Så må vi se om eksperterne rammer rigtig. Regner også med at komme med mit bud i sidste indlæg.

  0
  0
 3. BoondockSaint

  Til gengæld er det ret svært at holde styr på hvor de omtalte spillere er i hver video X-D. I nogle youtube videoer har uploaderen været så venlig at lave en firkant om spileren i fokus :-P.

  0
  0

Læs mere …

2021 New Orleans Saints draft

2021 New Orleans Saints draft

Draften er nu igang og første runde er gennemført. Og New Orleans Saints overraskede mange med deres valg i første runde.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest