Fan Rapport: Minnesota Vikings at New Orleans Saints (London)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. november 2022

New Orleans Saints skulle for tredje gang spille en regulær sæson kamp i London. Denne gang var det ikke Wembley der skulle ligge græs til kampen, men det nye Tottenham Hotspur stadium.

Efter et forsøg på at få billet til kampen, og komme igennem som nummer 293.956 i køen, var der naturligvis ikke flere billetter i hverken den dyre eller billige ende af stadion. Dermed var det et klik over til LATravel, for at sikre billetten.

Hos LATravel køber man pakker med billet til kampen og hotelværelse. Standard hotellet, som blev købt var The Royal National hotel. Hotellet ligger centralt i London og der er gå afstand til det meste. Værelses standarden var dog ikke den bedste.

Inden afrejse var programmet nogenlunde på plads. Besøg på NFL at South bank, sammenkomst med NewOrleans.Football og Nick Underhill på The Ninth Ward bar, et smut omkring den officeille Saints bar “Horse and Guardsman”, oplæg inden kampen med Jesper Elming og selvfølgelig kampen mellem Minnesota Vikings og New Orleans Saints.

Allerede i Københavns lufthavn kunne man spotte flere NFL fans, der sandsynligvis var på vej samme vej som mig. Mange hold var repræsenteret men helt klart flest fra Saints og Vikings.

NFL på South Bank

Efter en rask gåtur fra hotellet til South Bank, var der masser af NFL fans fra alle 32 hold. Første stop var Super Bowl Ring gallery. Her kunne man se alle Super Bowl ringe samt komme helt tæt på Vince Lombardi trofæet. Hvis man gik helt tæt på ring 44, kunne man se at det var Drew Brees Super Bowl ring der var udstillet.

Fan Rapport: Man kunne komme helt tæt på Saints Super Bowl ring.

Ude på området havde fans mulighed for at prøve at sparke field goal, kaste touchdowns og løbe en rute og gribe en bold. Desuden var der en scene i form af en mindre del af en football bane. Her var Saints og Vikings cheerleaders samt tidligere NFL spillere ude og tale. Der var masser af fotomuligheder med maskotter og cheerleaders.

Og selvfølgelig var der også mulighed for at købe lidt Saints ( Vikings ) merchindise.

Fan rapport: NFL havde til denne første NFL International series kamp i London i 2023 overtaget South Bank.

The Ninth Ward

Nick Underhill havde arrangeret et meet and greet for NewOrleans.football subscribers. Her kunne man møde Underhill og nyankomne Mike Triplett i baren. Det havde rigtig mange gjort, så den forholdsvis lille bar blev hurtigt fyldt. Alle var i godt humør og der rigtig gode muligheder for at tale Saints football, men Underhill og Triplett.

Horse & Guardsman

Efter besøget på Ninth ward, så gik turen til den officielle Saints bar “Horse & Guardsman”. Men efter at se den meget lange kø for overhovedet at komme ind, blev det opgivet. Køen var faktisk så lang, så Saints fans begyndte at fylde baren på den anden side af gaden.

GAMEDAY

Så blev det gameday! Og med LATravel var der et oplæg inkluderet. Et oplæg lavet Jesper Elming, som udover fokus på kampen og havde små sjove anekdoter fra første omgang NFL på TV2 ZULU og nu anden omgang på TV2 Sport.

Oplægget var dog lidt farvet ( lilla ) og glimrende koordineret med teknikken på hotellet, som mærkeligt nok fik signalet til at virke ved Vikings Minneapolis Miracle spillet.

Efter oplægget gik turen til Tottenham Hotspur Stadium. Med undergrunden til Seven Sisters stationen, og derefter en 30 minutter gang til selve stadion. På vej mod stadion var masser af NFL fans på vej til stadion, og man kunne vel finde samtlige jerseys på vejen. Der var dog en del Vikings fans, måske også lidt flere end der var Saints fans. Mange Vikings fans havde samlet sig på en nærliggende pub.

Ude ved stadion var masser af fans til at gå inde 2 timer før kick off. Men masser af god stemning og masser “Who Dat” blev råbt rundt omkring stadion. Da vi gik forbi en af indgangene opdagede vi Steve Jordan, far til Cameron Jordan og tidligere Vikings legende. Han og Jordans dreng Tank var så venlige at tage et foto med os.

Steve Jordan.

Tottenham Hotspur Stadion

Det er et fantastisk Stadion! Vi sad i hjørnet af end zonen. Og havde et godt udsyn til banen, som nok alle sæder på stadion har. Det eneste der var lidt svært at se, var boldens dobbelt doink på det modsatte mål. Stemning på stadion var god og ind i mellem føltes det faktisk som en hjemmekamp i Superdomen. Men kun i små momenter.

I vores “blok” sad masser forskellige holds fans. Men der var en overvægt af Saints og Vikings fans. Og der blev også high-five’t og “Whoooo dat”ét en del med de andre Saints fans, vær gang Saints lavede et godt spil på banen.

SE HIGHLIGHTS FRA KAMPEN

Så alt-i-alt en rigtig god oplevelse i London (på nær resultatet af kampen). Men konklusionen bliver stadig, at en rigtig Saints kamp skal nu opleves i Superdomen.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.