Følger du slutspil ?

Skrevet af kangaroo

Skrevet af kangaroo

den 12. januar 2020

Nu da vores hold er ude havde jeg faktisk besluttet ikke at følge slutspillet, men da min hustru er fra Tennessee valgte jeg at se dem “tabe” til Ravens 🙂
Det var en fantastisk kamp, så nu bliver jeg hængende sålænge Titans er med…

Har du mistet interessen for slutspillet eller følger du helt til Superbowl ?

1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Jeg er med hele vejen. Jeg ser dog ikke alle kampene. Jeg så 49ers slå Vikings igår og tænker også jeg skal se Chiefs forhåbentlig slå Texans i aften. Har heller ikke misset en Super Bowl live siden 1990, så den skal selvfølgelig også ses.
    Jeg vil gerne se 49ers mod Chiefs, af de tilbageværende hold. Men Titans er selvfølgelig også et fint hold at se. De spillede en af de bedre Super Bowls mod Rams. Og sikken en afslutning på den finale.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.