Velkommen Saints Fan – Vi har fanpoints tilbage på siden denne sæson, så husk at logge ind (eller opret profil) og få dine fanpoints, Who Dat!

Football er tilbage!

af 6. september 2014NOSdk1 Kommentar

backtofootball

NFL Football er tilbage! De forsvarende superbowl mestre fra Seattle Seahawks slog Green Bay Packers i overbevisende facon og her i weekenden tager New Orleans Saints så hul på deres sæson.

Til denne sæson vil du som noget nyt kunne optjene fan points for aktivitet på sitet. Du får f.eks. fan points for at kommentere og debattere. På forsiden kan du se hvilke aktiviteter du senest har fået point for og hvordan du rangere i forhold til de andre Saints fans. Læs mere om fan points her.

Det danske hashtag for Saints på de sociale medier er #Saintsdk. Og på den nye Social side kan du få overblikket over, hvad der lige nu skrives på dansk om New Orleans Saints på de største sociale medier, som f.eks. Facebook, Twitter, Google+ og Instagram. Besøg siden her.

Ny sæson – Ny konkurrence. Traditionen tro afholder vi igen i år en konkurrence, hvor du kan være så heldig og vinde New Orleans Saints officielle årbog, med info og fakta om alle trænere, spillerne mm. Det eneste du skal gøre er at kommentere i GAMEDAY indlægget, med hvem der vinder, hvor mange point Saints laver, hvem der score Saints første point og hvem der laver flest taklinger. Læs alt om konkurrence her.

Ugen igennem vil du på sitet have mulighed for at debattere Saints med os andre Saints fans, samt læse blogs og nyheder fra sidens skribenter. Har du lyst til mere end at kommentere og debattere, er du meget velkommen til at skrive til os på info@neworleanssaints.dk og få rettigheder til at publicere dine blogs her på sitet.

Håber alle er lige så spændte som jeg og klar til en SuperBowl sæson for New Orleans Saints!

1 Kommentar

  1. Avatar

    I den grad parat – WHODAT !

Måske syntes du om dette …

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hver gang du logger på NewOrleansSaints.dk optjener din profil fan points. Du får fanpoints for bla. at kommentere og komme med nye emner i forummet. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter der giver din profil fan points. Årsdag. For hvert år du har været medlem,...

Saints Picks 2020

Saints Picks 2020

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.