Free agency er startet, hvordan så førstedagen ud for Saints?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. marts 2024

NFL sparkede for alvor gang i årets free agency periode. Og selvom kontrakterne først officielt kan underskrives onsdag aften dansk tid. Så skiftede flere store navne klub og free agency er startet.

Free agency er startet - og Saints har skrevet ny kontrakt med linebacker Demario Davis.
Demario Davis

Saints lavede ikke meget på første dagen. Dog blev det til en ny kontrakt til forsvarets store leder linebacker Demario Davis der underskrev en ny to-årig kontrakt med Saints. Dermed er han og safety Tyrann Mathieu nu på kontrakt de næste sæsoner.

Yderligere har Saints hentet fullback Zander Horvath, som i 2023 var en del af Los Angeles Chargers og Pittsburgh Steelers practice squad.

Free agency er startet - og Saints siger farvel til linebacker Zach Baun.
Free agency er startet – og Saints siger farvel til linebacker Zach Baun.

Saints har selv fritstillet safety Marcus Maye, som nu er free agent. Mens linebacker Zach Baun har fået en 1-årig kontrakt med Philadelphia Eagles. Baun nåede at spille 62 kampe i sine fire år i New Orleans. Baun nåede at lave 74 taklinger og 2 sacks i sort og guld.

Safety Lonnie Johnson Jr. har skrevet en 1-årig kontrakt med Houston Texans. Johnson vender dermed tilbage til holdet der oprindeligt draftede ham. Johnson spillede kun én sæson for Saints. Her spillede han med i 12 kampe og lavede syv tacklinger, 2 PassD og én interception.

Saints havde besøg af cornerback Avonte Maddox (Philadelphia Eagles), men der er forlydender om en kontrakt.

Saints har “tendered” Rashid Shaheed, og det giver Shaheed en løn på $985,000 og han er dermed på kontrakt endnu en sæson. Shaheed vil også næste sæson være restricted free agent. Og først i 2026 være en unrestricted free agent.

Få det fulde overblik over New Orleans Saints free agency 2024 i denne artikel, som løbende opdateres perioden igennem.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.