New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Galette har fået ny arbejdsgiver

af 2. august 2015Nyheder

Det tog ikke Junior Galette lang tid at finde en ny arbejdsgiver i NFL. Galette har underskrevet en et-årig kontrakt med Washington Redskins.

Galettes nye kontrakt er ikke en af de lukrative, men derimod ligaens minimum for veteraner. Galette har nu en sæson til at vise Redskins sit værd.

Galette bliver svær at erstatte på banen, men der er flere spillere som kan overtage Galettes rolle. Anden runde valget Hau’oli Kikaha og veteran Anthony Spencer (tidligere Dallas Cowboys) er nogle af dem, som kunne formodes overtage produktionen.

I 2014 spillede Galette med i samtlige kampe. Han nåede at lave 10 sacks, 45 taklinger, to safetys, to pass deflections og tre forced fumbles.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.