Galette har fået ny arbejdsgiver

af | 2. august 2015

Det tog ikke Junior Galette lang tid at finde en ny arbejdsgiver i NFL. Galette har underskrevet en et-årig kontrakt med Washington Redskins.

Galettes nye kontrakt er ikke en af de lukrative, men derimod ligaens minimum for veteraner. Galette har nu en sæson til at vise Redskins sit værd.

Galette bliver svær at erstatte på banen, men der er flere spillere som kan overtage Galettes rolle. Anden runde valget Hau’oli Kikaha og veteran Anthony Spencer (tidligere Dallas Cowboys) er nogle af dem, som kunne formodes overtage produktionen.

I 2014 spillede Galette med i samtlige kampe. Han nåede at lave 10 sacks, 45 taklinger, to safetys, to pass deflections og tre forced fumbles.

0 kommentarer

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest