Galette har fået ny arbejdsgiver

af | 2. august 2015

Det tog ikke Junior Galette lang tid at finde en ny arbejdsgiver i NFL. Galette har underskrevet en et-årig kontrakt med Washington Redskins.

Galettes nye kontrakt er ikke en af de lukrative, men derimod ligaens minimum for veteraner. Galette har nu en sæson til at vise Redskins sit værd.

Galette bliver svær at erstatte på banen, men der er flere spillere som kan overtage Galettes rolle. Anden runde valget Hau’oli Kikaha og veteran Anthony Spencer (tidligere Dallas Cowboys) er nogle af dem, som kunne formodes overtage produktionen.

I 2014 spillede Galette med i samtlige kampe. Han nåede at lave 10 sacks, 45 taklinger, to safetys, to pass deflections og tre forced fumbles.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.