KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Game report vs. Buccaneers

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 21. december 2012

Hej alle

Så blev der lige en ledig stund til at berette om kampen i søndags – og hvilken en kamp! Når det nu ikke kan være anderledes, at The Saints ikke kommer i playoffs, så blev det trods alt en historisk sejr over divisions modstanderne Buccaneers, som vi blev vidne til!! En fornøjelse når både offense og defense laver store spil – der var ikke et øje tørt 😉

Dagen startede med at jeg kun 2 timer før kick-off fik input fra Ulrik om, at William Roaf gav autografer i Saints Hall Of Famen mellem 10:30 og 11:30. Han ville om muligt gerne have en autograf fra ham – evt. på et trading kort. Det var med hiv og sving jeg nåede derind i tide – der var sågar en længere kø, så tiden var knap. Jeg nåede desværre ikke at skaffe et trading kort, men 5 minutter før han stoppede fik jeg hans signatur på et Saints fan flag. Det kan du få ved lejlighed når vi kommer tilbage Ulrik – håber det er ok!

IMG_1562

IMG_1554

Her blev han interviewet lige inden jeg kom til…

IMG_1558

Og hans Hall Of Fame jakke 😉

IMG_1560

IMG_1561

Bortset fra det var det første gang jeg så Saints Hall Of Famen – helt klart et besøg værd! Her er et random udvalg af billeder derfra

IMG_1539

IMG_1540

IMG_1541

IMG_1542

IMG_1543

IMG_1544

IMG_1553

IMG_1555

IMG_1556

IMG_1545

IMG_1546

IMG_1547

IMG_1548

IMG_1549

IMG_1550

IMG_1551

Endelig blev det tid til selve kampen. Det er altid en fantastisk oplevelse at være i Mercedes Superdomen – super akustik og god udsyn fra stort set alle pladser. Ens nakkehård rejser sig altid under Who Dat chant-en og under præsentationen af spillerne!

IMG_1569

IMG_1574

IMG_1566

IMG_1576

Efterhånden som kampen skred frem blev det mere og mere tydeligt at Saints havde nemmere ved at få point på tavlen end Buccaneers 😉 Men at sejren skulle blive så stor havde vi ikke troet! Til sidst gik der ligeså meget sport i, at heppe på D for at forhindre at de fik scoret overhovedet. Specielt i 4 quarter gik publikum amok hver gang D forhindrede at det skete 😀 Heldigvis lykkedes det også til perfektion, så man kan sige Buccaneers fik kicked their butts!!!

Afslutningsvis tog vi op til en lejlighed i nærheden, som én af min kones veninder ejer, med en dejlig udsigt over byen og Mercedes Superdomen!

IMG_1586

IMG_1589

Nu må vi håbe The Saints kommer stærkt tilbage i næste sæson, så vi atter kommer med i playoffs – det er nu unægteligt noget sjovere 😉

Geaux Saints – GEAUX!!!

5 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Det lyder som en fed oplevelse! Et selvfølgelig at møde Roaf og så se det første Shutout på hjemmebane siden 1991. Vil du ikke selv beholde flaget?
  Super billeder byw!
  #whodat

  Svar
 2. Stefan Vestergaard

  Hvis jeg dog bare have penge til sådan en tur!
  Men det ser ud til at være en god tur, og hvilken kamp at se! 😀

  Svar
 3. Salar

  Jeg fik signeret 2 flag – så det ene er til dig Ulrik; no worries 😉 Vi er kun hjemme søndag d. 23. fra kl. 16 til mandag kl. 9, hvis du gerne vil hente det inden juleaften ;-))

  Og Stefan – jeg er så priviligeret at min svigerfamilie bor i New Orleans, så det eneste det koster ekstra for mig, når jeg alligevel er her for at besøge dem, er selve indgangsbilletten. Den fik jeg i fødselsdagsgave sidst i november – én er de bedste gaver man kan få; og så til sådan en kamp!!

  Med Saints Hilsen

  Allan

  Svar
 4. BoondockSaint

  Hvis hverken du, Salar, eller Ulrik vil have flaget skl jeg da nok skaffe jer af med det ;-D

  Svar
 5. zyan

  Fantastisk fortælling, med super god billeder!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.