New Orleans Saints (7-8) spiller sæsonens sidste kamp. Når holdet går på banen i Georgia Dome mod NFC South mestrene fra Atlanta Falcons (10-5).

KAMPSTART 22:25
STADION Georgia Dome
DOMMER Ronald Torbert
UNIFORM Hvide jerseys, ? bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE CAR at TB (19:00)

Saints har ikke slutspillet at spille for der er blot stats, næste års modstandere, draft positioner og selvfølgelig æren i NFC South på spil, når Saints møder Falcons i sæsonens sidste kamp.

Drew Brees mangler 142 yards for at nå 5000 yards passing for sæsonen. Det er noget mere usandsynligt at Saints har tre WRs med 1000+ yards for sæsonen efter sidste kamp. Ud over Brandin Cooks som allerede er over 1000 yards for sæsonen, så mangler rookie Michael Thomas blot 19 yards for at nå dette. Mens Willie Snead skal gribe for hele 187 yards.

På jorden kan Mark Ingram forsøge at blive den første running back i sort og guld som når over 1000 yards for sæsonen siden Deuce McAllister gjorde det i 2006. Her løb McAllister for 1057 yards. Ingram mangler 60 yards for at nå 1000 yards for sæsonen.

Cameron Jordan mangler 2,5 sack for at nå 10 sacks for sæsonen. Mens Jarius Byrd, Sterling Moore og Kenny Vaccaro (suspenderet) alle har to interceptions for sæsonen.

Kampen mod Falcons afgøre også de to sidste modstandere for 2017 sæsonen. Saints skal møde det NFC West og East hold som placere sig på samme position som Saints i deres division. Saints ligger pt. nummer tre i NFC South, hvilket Los Angeles Rams og Washington Redskins også gør. Rams og Redskins placering i division ligger fast. Saints kan dog med en sejr over Falcons og et Buccaneers nederlag slutte som toer i NFC South og dermed skulle møde Arizona Cardinals og New York Giants næste sæson.

Saints ligger efter uge 16 til at skulle drafte som nummer 12. Nick Underhill fra avisen The Advocate mener at Saints med et nederlag og en masse andre kampe der går Saints vej, måske kan få 9. valget og med en sejr 18. valget.

Saints Picks 2016 går ind i sidste runde og det slet i for sent at være med! Du skal blot gætte med i dette indlæg, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.