GAMEDAY: Atlanta Falcons

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. december 2017

New Orleans Saints (9-3) skal på udebane forsøge at påbegynde en vigtig december sejrstime, når holdet på udebane møder Atlanta Falcons (7-5). Saints har vundet deres to kampe over Carolina Panthers, og skal gerne gøre det samme of Falcons for at sikre sig divisionstitlen. Saints møder Falcons to gange over de næste tre uger.

KAMPSTART 02:25
STADION Mercedes-Benz Stadium
SE KAMPEN VIA NFL Gamepass // TV3+
NFC SOUTH KAMPE MIN at CAR // DET at TB

Skader

Saints skal undvære offensiv guard Andrus Peat som ikke er blevet klar efter en lyske skade. Saints har flere spillere som er questionable. De er runningback Mark Ingram, offensiv tackle Terron -armstead, safety Marcus Williams, cornerback Marshon Lattimore of defensive end Trey Hendrickson. Alle spillerne trænede begrænset med, på nær Ingram, som ikke trænede.

Yderligere har Saints følgende spillere på skadesrapporten uden status prædikat. De er cornerback P.J. Williams, Ken Crawley og linebacker A.J. Klein.

Falcons har udelukket offensiv guard Andy Levitre og tight end Eric Saubert. Ellers har det helt store spørgsmålstegn været om cornerback Desmond Trufant er blevet klar efter sin hjernerystelse. Trufant har trænet fuldt med og ser derfor ud til at spille spille mod Saints. Ud over Trufant, har Falcons også cornerback Brian Poole på skadesrapporten. Poole træende ligesom Trufant fuldt med i Falcons træning.

Hold sammenligninger (league rank)

ANGREB POINTS — NO: 3 // OPP: 14
ANGREB YARDS — NO: 2 // OPP: 8
ANGREB PASS — NO: 3 // OPP: 11
ANGREB RUSH — NO: 3 // OPP: 11
FORSVAR POINTS: NO: 12 // OPP: 13
FORSVAR YARDS: NO: 12 // OPP: 8
FORSVAR PASS: NO: 11 // OPP: 6
FORSVAR RUSH: NO: 17 // OPP: 18

Saints Picks 2017

Det er i dette indlæg du i kommentarerne deltager i konkurrencen. Du skal vælge vinderen af kampen, Saints antal point, Saints første pointscorer og hvem der laver flest taklinger for Saints. Er bud kan således se sådan ud: SAINTS, 20-29 point, Michael Thomas, Cameron Jordan.

Held og lykke i Picks!

12 Kommentarer

 1. Allan Nørgaard

  Saints – 20-29 – Wil Lutz – Vonn Bell

  Svar
 2. Andreas Hejslet

  Falcons – 20-29 – Will Lutz – AJ Klein

  Svar
 3. Zyan

  Falcons – 20-29 – Wil Lutz – Aj Klein

  Svar
 4. kangaroo

  Denne kamp er let 🙂

  SAINTS
  30-39
  Michael Thomas
  Cam Jordan (plus flere sack på Ryan)

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Det var mange Falcons picks. Jeg tror på Saints vinder denne udebanekamp. Det bliver spænende, men Saints kommer til at lave flere points end Falcons idag!

  Saints, 30-39, Mark Ingram, Ken Crawley

  Geaux Saints!

  Svar
 6. BoondockSaint

  Saints, 20-29, Wil Lutz, Ken Crawley

  Svar
 7. Allan Norgaard

  Ok – er først nu ved at komme mig over dette smertelige nederlag! 🙁
  Men synes Saints selv forærer denne sejr væk!!!
  1/ Special team fejler ved muligheden for fieldgoal med 4 sekunder igen i 1. halvleg
  2/ Defense laver gode interceptions – men laver ligeså mange fejl, der gør at Falcons bevarer deres angreb = 2 TD
  3/ Hvad tænker Brees og co. på da de vælger at kastespil med 1 1/2 minut igen – og ikke engang 3./4. down endnu!!! Det er da hjernedødt ikke at vælge sikre løbespil på 2. og 3. down – både for at tage tid af klokken – og fordi de rent faktisk kan lykkedes med et TD med væsentlig mindre risiko for at miste bolden! Ved 4. down kunne man så have overvejet et fieldgoal for at få OT eller et risikabelt spil efter en sejr – afhængigt af afstanden til goal line.
  Hvis det var lykkedes med et TD i det kast de laver i 2. down havde Falcons stadig haft masser af tid til at svare igen – det ville de ikke efter et par løbespil.
  Så igen – synes virkelig alle kæder på holdet fejlede big time – og alligevel taber de kun med 3; super frustrerende!!!

  Svar
 8. Ulrik Gorm Jensen

  Det var ekstremt frustrerende at se Brees kaste den interception. Brees har også selv udtalt at han ikke skulle have kastet den bold. Det specielt dumme var at det ikke var en 4. down alt eller intet kast, men at man havde mindst en down mere at spille, som muligvis kunne have givet den touchdown. Derefter havde Saints endnu et forsøg for sejren, eller udligningen, hvis de ville det.
  Jeg syntes Payton har ret I hans meningen om dommercrew’et til kampen. Det virker på mig besynderligt at Saints begår som mange flere penaltys end Falcons… også 9 for førstedowns. I WWL radioen (man kan finde den som podcast) nævner Bobby Herbert at NFL muligvis har påvirket dommerne, så NFLs kampe skulle blive mere interessante de sidste uger. Det ville være fuldkommet vanvittigt, hvis der skulle være noget i det.
  Nu skal vi bare have sejre i de næste kampe. Jeg glæder mig ihvertfald til at sidde i Superdomen juleaften og se braget mellem Falcons og Saints. Der må helt sikkert være noget der skal betales tilbage!

  Svar
  • Allan Nørgaard

   Hey – skal du til NOLA i julen? Det lyder da super cool! Har selv prøvet det et par gange – altid fedt at overvære den sidste kamp mod The Dirty Birds i Superdomen 😉
   Rigtig god tur ⚜️?

  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja 🙂 For femten år siden, fejrede familien jul i New Orleans. Vi så også Saints tabe 10-6 til Panthers i årets sidse kamp. Så vi gentager turen i år, og får forhåbentlig en Saints sejr med hjem 🙂

 9. BoondockSaint

  Hey Ulrik, hvis du skal til nola over julen, er der så plads i din bagage til en julegave til mig? ?? Jeg er simpelthen nødt til at eje en Brees trøje i “authentic” kvalitet. Jeg kan overføre penge til dig og det hele ?. Forstår ikke hvorfor shops’ne herhjemme ikke importerer andre end de trøjer med pålimet navn og nummer.

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Det vil jeg rigtig gerne hjælpe med. Send mig lige en mail på info@neworleanssaints.dk så klarer vi lige detaljerne der 🙂
   Jeg tror simpelthen trøjerne er for dyre og bliver købt for få gange af europæriske fans til at de vil have dem på hylderne.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.