ravens2014

New Orleans Saints tabte førstepladsen i NFC South til Atlanta Falcons sidste uge. Nu skal Saints prøve at få den tilbage. Det kræver dog en sejr over Baltimore Ravens og et nederlag (eller uafgjort) af Atlanta Falcons, som møder Cleveland Browns på hjemmebane.

Baltimore Ravens angreb føres an af quarterback Joe Flacco. Flacco har ramt på 62,4% (Brees er bedst i NFL med hele 69,5%) af alle sine kast denne sæson. Han har ramt modtager 219 gange for 2.521 yards og 17 touchdowns. Det er kun gået galt 8 gange, hvor bolden er blevet interceptet af en modstander. Saints Brees har kastet 10 interceptions denne sæson.

På jorden er det primært running back Justin Forsett som løber bolden. Forsett har løben bolden 133 gang for 721 yards, mens Saints har Mark Ingram som har løbet bolden 138 gange for 618 yards. Forsett er også den der løber de fleste touchdowns ind for Ravens med fem. Hvis det ikke er Forsett, så er Lorenzo Taliaferro manden som tager over. Taliaferro har løbet fire touchdowns ind.

I luften er Flaccos favorit mål den gode gamle NFC South kending Steve Smith målet. Smith som skiftede til Ravens denne sæson har grebet 49 bolde for 728 yards(14,9 avg) og 4 touchdowns. Hos Saints er Jimmy Graham favoritten for Brees. Graham har grebet 59 bolde for 623 yards og 7 touchdowns.

På den defensive side er Ravens ført an af rookie C.J. Mosley som har lavet flest taklinger for Ravens. Mosley har lavet 90 totale taklinger. Ravens har fået fat i modstanderens quarterback 25 gange (mens de har givet 14 sacks op på Flacco). Elvis Dumervil har lavet flest med 10,5 sacks, mens nummer to er Terrell Suggs som har lavet 5.

Ravens er sammen med Saints (Rams og Seahawks) nummer 23 i NFL når det gælder interceptions. Ravens (og Saints) har kun lavet 6 interceptions. Det er igen C.J. Mosley der sammen med Haloti Ngata har lavet flest med to hver. For Saints er det Corey White der har lavet flest med to.

Kampstart: 02:30 (natten til tirsdag)

Stadion: Mercedes-Benz Superdome

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Bill Leavy

Saints uniform: Sorte jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass eller ses på TV3 Sport.

Hvem har vundet flest kampe?

New Orleans Saints og Baltimore Ravens har mødtes 5 gange ialt og kun én gang er det blevet til en Saints sejr. Dette skete den 8. december 2002. Her vandt Saints 37-25 i Baltimore. Kun en kamp er før i denne kamp blevet spillet i New Orleans.

Hvem vandt sidst?

New Orleans Saints tabte sidst de to hold mødtes. Ravens vandt den 19. december 2010 på hjemmebane med 24-30

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Cleveland Browns @ Atlanta Falcons (kl. 19:00), Tampa Bay Buccaneers @ Chicago Bears (kl. 19:00). Carolina Panthers har bye uge.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.