New Orleans Saints (6-2) tager til nordpå for at møde Buffalo Bills (5-3). Saints har vundet seks kampe i træk, mens Bills i sidste uge noget overraskende tabte til New York Jets.

KAMPSTART 19:00
STADION New Era Field
SE KAMPEN VIA NFL Gamepass / Viaplay
NFC SOUTH KAMPE NYJ at TB, DAL at ATL, MIA at CAR (MNF)

Skader

Saints må undvære safety Kenny Vaccaro som døjer med en lyske skade. Vaccaro mener dog selv at det ikke er noget som holder ham ude i en længere periode. Så forhåbentlig har Saints ham tilbage på banen næste uge. Saints har to spillere questionable. Det er Larry Warford og Terron Armstead som begge var begrænsede i fredagens træning.

Bills har dømt to spillere ude. Det drejer sig om offensiv tackle Cordy Glenn og wide receiver Zay Jones. Der ud over har Bills tre spillere questionable. De er den farlige tight end Charles Clay, cornerback E.J. Gaines og offensive tackle Seantrel Henderson. Clay og Gaines trænede begrænset med, mens Henderson ikke trænede.

Hold sammenligninger (league rank)

ANGREB POINTS — NO: 6  // OPP: 16
ANGREB YARDS — NO: 2 // OPP: 26
ANGREB PASS — NO: 4 // OPP: 30
ANGREB RUSH — NO: 7  // OPP: 11
FORSVAR POINTS: NO: 10 // OPP: 5
FORSVAR YARDS: NO: 15 // OPP: 22
FORSVAR PASS: NO: 12 // OPP: 26
FORSVAR RUSH: NO: 19  // OPP: 8

Saints Picks 2017

Det er i dette indlæg du i kommentarerne deltager i konkurrencen. Du skal vælge vinderen af kampen, Saints antal point, Saints første pointscorer og hvem der laver flest taklinger for Saints. Er bud kan således se sådan ud: SAINTS, 20-29 point, Michael Thomas, Cameron Jordan.

Held og lykke i Picks!

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.