GAMEDAY: Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. november 2016

New Orleans Saints (4-5) skal forsøge at komme tilbage til .500 mærket, når holdet natten til fredag skal spille divisionsopgør mod Carolina Panthers (3-6) i ColorRush kampen Thursday Night.

KAMPSTART Kl 02:25
STADION Bank Of America Stadium
DOMMER Pete Morelli
UNIFORM Hvide jerseys, hvide bukser (Throwback Color Rush)
SE KAMPEN NFL GAMEPASS / TV3+
NFC SOUTH KAMPE TB at KC (kl 19:00), ATL har BYE

Saints stiller op for første gang i NFL color rush kamp. Dette betyder at vi skal se Saints spille i helt hvidt. Dette er også en throwback udgave, hvilket gør uniformen endnu mere speciel.

Saints vandt den sidste kamp mellem de to hold. Rookie kicker Wil Lutz afgjorde kampen med 11 sekunder igen og gav Saints en 41-38 sejr på hjemmebane i Superdomen. Brees kastede for hele 465 yards og 4 touchdowns. Sidst holdene mødtes på Bank Of America Stadium vandt Panthers med 27-22.

Panthers fører også serien af kampe mod Saints med 23-20. Panthers har vundet de sidste 3 af 4 kampe.

Carolina har stærke Cam Newton som quarterback. Newton har kastet for 1994 yards og 10 touchdowns. På jorden er det primært Jonathan Stewart som løber bolden. Stewart har løbet bolden 92 gange for 334 yards og 4 touchdowns. I luften er Newtons yndlingsmål tight end Greg Olsen som har grebet bolden 50 gange for 712 yards og 3 touchdowns.

På forsvaret har Mario Addison lavet 4,5 sacks, mens Thomas Davis fører Panthers i interceptions med 2.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

6 Kommentarer

 1. kangaroo

  Saints
  30+
  Cooks
  Vonn Bell

  Svar
 2. Salar

  Saints, 20-29, Lutz, Stupar

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 3. rimfalk

  Nok nødt til at sige at Wild Card’et forduftede

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Ja det ser ikke for godt ud… men så lad os da vinde divisionen over Falcons 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.