GAMEDAY: Denver Broncos

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. november 2016

New Orleans Saints (4-4) møder Super Bowl mestrene fra Denver Broncos (6-3), når holdet på søndag skal forsøge at komme over .500 for føste gang i sæsonen.

KAMPSTART Kl 19:00
STADION Mercedes-Benz Superdome
DOMMER Bill Vinovich
UNIFORM Sorte jerseys
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE KC at CAR (kl 19:00), ATL at PHI (kl 19:00), CHI at PHI (kl 19:00)

Historisk set ser det ikke for godt ud for Saints. Saints har kun to gange vundet over Denver. Holdene har mødtes ialt ti gange. Sidste gang var den 28. oktober 2012, hvor Saints tabte 34-14 til Broncos. Sidste gang holdene mødtes i Superdomen, var resultatet ikke meget anderledes. Broncos vandt kampen den 21. november 2004 med 34-13.

Broncos er mest kendt for deres gode forsvar. Dette føres an af holdet helt store stjerne linebackeren Von Miller. Miller har allerede lavet hele 9,5 sacks denne sæson. Dette er anden mest i NFL. Cornerback Aqib Talip har lavet flest interceptions for Broncos med 3.

Angrebet ledes af QB Trevor Siemian som har kastet for 1770 yards og 10 touchdowns. Emmanuel Sanders har grebet for 614 yards og 3 touchdowns. Mens rookie Devontae Booker har løbet for 320 yards og 2 touchdowns.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

13 Kommentarer

 1. kangaroo

  Superoptimist

  Saints
  40+
  Snead
  Byrd (på tide han betaler tilbage på sin gode lønudbetaling)

  Svar
 2. Morten Krøyer

  Tager sgu ja-hatten på i dag – ugen kan ikke blive ved med at komme med dårlige nyheder

  Saints, 30-39, Mike Thomas, Craig Robertson

  Svar
 3. Salar

  Saints – 20+ – Luiz – Stupar

  Geaux Saints – GEAUX!

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg håber på at Saints kommer over de .500 idag.

  Saints, 30-39, Lutz, Craig Robertson

  Svar
 5. Zyan

  Broncos, 20-29 – Lutz – Vaccaro

  Svar
 6. Jakob Wolter

  Broncos
  21
  Michael Thomas
  [indsæt navn på ham der spiller MLB]

  Hæhæ…

  Svar
 7. Mads Boje

  Saints, +20, Lutz, Robertson

  Svar
 8. BoondockSaint

  Broncos ?, (Saints scorer) 20-29, Ingram, Vaccaro

  Svar
 9. Lars Aanaes

  Saints
  30-39
  Thomas
  Byrd

  Svar
 10. BoondockSaint

  Er jeg den eneste der synes han var out of bounds med det meste af en halv fod (venstre side) på det sidste spil? Er det ikke på tide at få fuldtids dommere.

  Svar
  • Morten Krøyer

   Lige der tror jeg ikke det havde hjulpet med fuldtids dommere. Det virker mere som om de faktisk manglede et kamera der filmede ned langs sidelinien på det spil.

   Jeg synes også det så ud som om han var ude, men med de billeder der blev vist, kan jeg godt forstå de lader spillet stå som kaldt, for der var ikke uomtvisteligt bevis for at han var ude.

   Der ud over, var der vist noget med at long-snapperen blev hevet ned, hvilket er ulovligt.
   Under alle omstændigheder var det vel mere de fire turnovers og den sløve start der gjorde udfaldet end det sidste spil…

  • Ulrik Gorm Jensen

   Det bliver bare så afgørende lige der… det der undre mig er at dommerne – selvom de ikke kan se – ikke dømmer foden ude, da resten af hælen må være på linjen, selvom man ikke tydeligt kan se det (hvidt i hvidt…).
   Hvis hælen ikke skulle være på linjen skulle Broncos spillerens hæl være lige så speciel Tom Dempseys fod.

   Jeg havde været mere i orden med at Broncos efterfølgende havde kørt ned af banen og afgjort kampen med er field goal.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.