GAMEDAY: Green Bay Packers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 21. oktober 2017

New Orleans Saints (3-2) skal på udebane forsøge at slå Green Bay Packers (4-2), som må undvære quarterback Aaron Rodgers. Rodgers brækkede sidste uge kravebenet og Packer angrebet skal nu styres af Brett Hundley.

KAMPSTART 19:00
STADION Lambeau Field
SE KAMPEN VIA NFL Gamepass
NFC SOUTH KAMPE TB at BUF, CAR at CHI, ATL at NE

Skader

Saints er i fin form i forhold til Packers på skadesfronten. Saints har blot to spillere på skadesrapporten før kampen. Offensiv tackle Terron Armstead er questionable med skulderskaden, mens WR Willie Snead også er questionable med sin fiberskade.

Packers derimod er hårdt plaget af skader. Rodgers er som bekendt ude. Men som om det ikke var nok mangler Packers også S Morgan Burnett, LB Joe Thomas og LB Ahmad Brooks.

Packers trænede ikke fredag, så de følgende er estimater over spillerens tilstand. Guard Lane Taylor er doubtful, mens CB Davon House, CB Damarious Randall og C Corey Linsley er questionable. Yderliger har følgende spille ikke nogen status. Følgende spillere trænede begrænset: T David Bakhtiari, DT Quinton Dial og LB Nick Perry. Mens T Bryan Bulaga, CB Lenzy Pipkins, CB Kevin King og RB Ty Montgomery trænede fuldt ud.

Hold sammenligninger (league rank)

ANGREB POINTS — NO: 4 // OPP: 10
ANGREB YARDS — NO: 7 // OPP: 22
ANGREB PASS — NO: 5 // OPP: 15
ANGREB RUSH — NO: 14  // OPP: 26
FORSVAR POINTS: NO: 21 // OPP: 18
FORSVAR YARDS: NO: 26 // OPP: 14
FORSVAR PASS: NO: 28 // OPP: 11
FORSVAR RUSH: NO: 11  // OPP: 24

Saints Picks 2017

Det er i dette indlæg du i kommentarerne deltager i konkurrencen. Du skal vælge vinderen af kampen, Saints antal point, Saints første pointscorer og hvem der laver flest taklinger for Saints. Er bud kan således se sådan ud: SAINTS, 20-29 point, Michael Thomas, Cameron Jordan.

Held og lykke i Picks!

11 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Saints skal forsætte deres stime, og med Aaron Rodgers ude, bør Saints vinde denne kamp. Det kunne meget vel være en trap game for Saints – men forhåbentlig kan få endnu en vigtig udebane sejr med hjem. Geaux Saints!

  Mit pick: Saints, 30-39, Alvin Kamara, PJ Williams

  Svar
 2. Steen Christiansen

  Enig, hvis Saints O og specielt D kan fortsætte det gode spil og Rodgers ude burde Saints vinde:
  Saints, 27-41, Ingram, Lattimore

  Svar
 3. kangaroo

  En barsk kamp, men mon ikke Brees finder tilbage til sin storform

  SAINTS
  30-39
  Michael Thomas (fordi jeg ikke kan stave til den hawaii TE)
  Marshon Lattimore (+ 1 INT)

  Svar
 4. allan nørgaard

  Saints – 20-29 – Lutz – Vaccaro

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 5. Zyan

  Forhåbentlig lider Green Bay virkelig uden Rodgers!

  Saints – 20-29 – Wil Lutz – A. J. Klein

  Svar
 6. BoondockSaint

  Saints, 20-29, Michael Thomas, Marshon Lattimore

  Svar
 7. Morten Krøyer

  Enig i, at Saints må være favoritten og det må vel også siges at være en must-win kamp, når green bay er uden Rodgers. Skal vi ikke satse på, at offense finder formen for alvor i denne weekend

  Saints, 30-39, Ingram, Marcus Williams

  Svar
 8. Broder A (Andreas Hejslet)

  Åh, jeg har, som flere gange tidligere i år, bange anelser. Det har heldigvis vist sig at blive gjort til skamme flere gange, da Saints har vundet alligevel. WHO DAT!
  Jeg er bange for at Saints igen lader en “Rookie” QB udspille dem, som der er sket flere gange tidligere, som også kan ses her:
  http://theramswire.usatoday.com/2016/11/25/los-angeles-rams-new-orleans-saints-rookie-quarterbacks-jared-goff-superdome/

  Derfor vælger jeg:
  Packers, 20-29, Michael Thomas, Kenny Vacarro

  Svar
 9. Ulrik Gorm Jensen

  Fantastisk med en sejr, og ikke mindst nederlag til Panthers og Buccaneers. Nu skal Falcons også bare tabe til Patriots, så er det vel en perfekt uge. Stillingen i Saints Picks er opdateret og tillykke til Allan Jochumsen Eg og Zyan, som begge ramte 3 af 4 rigtige denne uge. Geaux Saints!

  Svar
 10. Broder A (Andreas Hejslet)

  YES!!!
  Igen gættede jeg forkert. Skønt :-).
  Nu må jeg snart tage ved lære og turde satse på SAINTS. Hvor er det mega vildt at de er nr 1 i divitionen. WHO DAT!!!! Sådan saints.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.