KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Green Bay Packers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. september 2012

Saints tager til Lambeau Field uden at have vundet nogle af de ‘nemme’ kampe mod hold som Redskins, Panthers og Chiefs. Nu venter Green Bay Packers på udebane og Saints er for første gang denne sæson store underdogs. TE Jimmy Graham har i ugens løb fortalt at de midlertidige dommere ødelagde tempoet i kampene for Saints angreb. Nu er de rigtige dommere tilbage og om det eller Saints som underdogs gør at Saints endelig tager sæsonens første sejr må tiden vise, men her får du informationerne om kampen.

Husk at du er mere end velkommen til at kommenetere før, under og efter kampen ! #whodat.

Kampstart: sørdag kl. 22:25

TV: Kampen kan ses via NFL Gamepass eller på TV3+.

Stadion: Lambeau Field

Odds: Saints er underdogs hos danskespil og giver pengene 3,74 igen. Packers giver giver 1,28 mens et uafgjort resultat giver 13,5.

Accuscore: Green Bay Packers er store favoritter og vinder 76% af simulationerne over Saints. Aaron Rodgers kaster gennemsnitslig 283 yards og 2.6 touchdowns pr. simulation. Cedric Benson projekteres til 43 rushing yards med en 27% chance for at løbe mindst 1 touchdown. I 24% vandt New Orleans Saints, Drew Brees havde 2.61 touchdown kast mod 1.03 interceptions, mens i nederlagne havde Brees 1.9 touchdown mod 1.86 interceptions. Mark Ingram løber i gennemsnit 32 rushing yards og 0.26 rushing touchdowns når New Orleans Saints vinder, mens kun 21 yards og 0.13 touchdowns i nederlagene. Green Bay Packers har en 78% chance for at forcere flere turnovers end de selv laver. En positiv turnover margin hjæper Packers vinde i 83% af tilfældene.

Hold øje med…

Offensivt: QB #12 Aaron Rodgers, RB #32 Cedric Benson, WR #87 Jordy Nelson

Defensivt: LB #50 A.J. Hawk, LB #52 Clay Matthews, SS #21 Charles Wodson

;

Skader – Fredagens skadesrapport

New Orleans Saints

O: De Turk McBride (DNP), LB Jonathan Casillas (DNP), LB David Hawthorne (DNP).

D: –

Q: –

P: –

;

Green Bay Packers

O: S Sean Richardson (DNP).

D: –

Q: CD Davon House (LP)

P: T Bryan Bulaga (FP), RB James Starks (FP), DE Jerel Worthy (FP), LB Jamari Lattimore (FP), TE Tom Crabtree (FP), WR Greg Jennings(LP).

;

Ikke aktive opdateres ca. halvanden time før kickoff.

New Orleans Saints: Ivory, Casillas, Mack, Hawthorne, Walker, Harris, McBride

Green Bay Packers: WR Boykin, S Richardson. CB House, RB Starks, LB Manning. TE Williams, DE Merling

;

Andre kampe i NFC South

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons – søndag kl. 19:00

Washington Redskins @ Tampa Bay Buccaneers – søndag kl. 22:25

;

Bud på kampen fra Twitter (send dit bud til os via @nosdk eller marker dit tweet med #saintsdk). Kampens hashtag er #NOvsGB.

5 Kommentarer

 1. Salar

  Hvem havde troet at Casey måske havde mulighed for at have holdt Saints på 2 – 2 og ikke 0 – 4?! Hhmmm…

  Nu skal der vist ske mirakler – vil heppe som om det vil lykkedes!!

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Ja, nu bliver det svært. Men stadig ikke umuligt, selvom oddsne er usandsynlig små for at nå slutspillet. I teorien kan Saints jo slutte sæsonen alt fra 12-4 til 0-16 (uha!).

  Svar
 3. BoondockSaint

  Jeg synes faktisk der var mange flere ting at være positiv over, i denne kamp, ift. de første 3. Vi kæmpede sgu godt mod et packers hold, der også var vilde efter at få et W på denne kamp. Og så endda på deres hjemmebane. Jeg er ret sikker på, at havde Hartly sat det sidste FG, så havde vi vundet med 2.

  Både offense og defense så bedre ud end tidligere. Desværre var der bare stadig rigeligt med smuthuller som packers kunne udnytte. Men læg lige mærke til, hvor godt vi holdte styr på Matthews! Og Brees fik jo sin 47. kamp i streg med td pass. One to go! WHODAT!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja det bliver stort hvis/når han tager den rekord. Endnu en til Brees, han ryger direkte i HOF når han kommer dertil og forhåbentlig mange gode sæsoner.

   Du har også ret i at holdet lignede sig selv igen. Jeg syntes dog stadig der var nogle dropped passes. Colstons – som godt nok blev tippet – men den var stadigvæk mellem numrene. Sproles havde en som kunne have givet første down, og så mener jeg også Moore havde en.

   Spagnoulo ‘s forsvar ligger meget på skulderne af d-line og de har ikke helt kunne leve op til forventingen, hvilket måske er klart nok da de fleste var draftet og hentet ind til en anden slags system. Men også her så der bedre ud. Jeg kunne dog godt til mig at se Martez Wilson mere på banen som DE.

   Ang. Matthews… hold da op hvor var det sjovt at se ham ryge på r€”#n alle de gange 🙂

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.