GAMEDAY: New York Giants

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. september 2016

Endelig GAMEDAY! New Orleans Saints tager til MetLife Stadium for at få sæsonens første sejr. Her møder de New York Giants som vandt deres første kamp.

KAMPSTART 19:00
STADION METLife Stadium
DOMMER Gene Steratore
UNIFORM Hvide jerseys, sorte bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE SF at CAR (19:00), ATL at OAK(22:05), ARI at TB(22:25).

Drew Brees kastede i sidste uge for over 400 yards. Dette var hans 14. kamp over 400 yards, hvilket er det samme som Payton Manning. Manning og Brees er de spillede der flest gange har kastet for 400 yards, og Brees kan med endnu én kamp over 400 yards tage den NFL rekord.

Brandin Cooks og Willie Snead greb begge bolde for over 100 yards og er nu henholdsvis nummer to og tre i NFL. De er kun overgået Cincinnati Bengals A.J. Green som greb for 180 yards.

Cameron Jordan har i de seneste fem ude bane kampe leveret tre sacks. Han må gerne komme frem til Eli Manning denne søndag. James Laurinaitis laver normalt mange taklinger mod Gians. Laurinaitis har de seneste tre kampe mod Giants laver ni taklinger eller derover. Sidste uge var det dog Craig Robertson som lavede flest for Saints med 11.

Saints må desværre undvære TE Josh Hill og LB Dannell Ellerbe. OT Terron Armstead er tvivlsom, men det vides først, når Saints inactives offenligøres, om det stærke tackle spiller mod Giants. Giants DT Robert Thomas er ude, mens DE Jason Pierre-Paul er tvivlsom med lårskade.

Dem skal Saints fans holde øje med for New York Giants: QB Eli Manning, WR Odel Beckham Jr, RB Rashad Jennings, DE Jason Pierre-Paul, DE Olivier Vernon, CB Dominique Rodgers-Cromartie og S Landon Collins.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

9 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Må vist hellere komme med i legen her.

  Skal vi ikke sige, at saints kommer heldigt ud af kampen, som bliver lidt af et shootout:
  Saints, 40-49, Mike Thomas, Kenny Vaccaro

  Svar
  • Morten Krøyer

   Nå, det blev det så ikke 🙂

   Hvad sker der for vores defense… det er jo helt vildt

 2. Ulrik Gorm Jensen

  Det bliver sandsynligvis ikke lige så vildt som sidste sæson. Men der bliver helt sikkert scoret mange point. De seneste meldinger går på 15-30% sandsynlighed for regn og noget vind… Mark Ingram bliver vigtig.
  Mit bud på kampen er:
  Saints, 30-39, Mark Ingram, Ken Crawley

  Svar
 3. BroderA

  Kære Saints fan venner…
  Hermed mit indlæg op til kampen mod the G-men.
  Jeg har en spændende fornemmelse i maven af at Ken Crawley intercepter Eli lige foran OBJ… Ja ja. Det kom fra mig først. Dertil tror jeg også at Saints får endnu en int i kampen og vinder den med med forholdsvis lav score med et afsluttende boot fra will Lutz. Mit bud er derfor til denne kamp:
  Saints, 24-28, Michael Thomas, Craig Robertson.
  WHO DAT

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Godt at have dig tilbage :
   Vi kunne godt have brugt en Crawley INT igår. Men godt ramt på Robertson og den lavt scorende kamp. Vi må håbe at MNF kampen mod Atlanta Falcons bliver som den plejer med en Saints sejr. Who Dat.

 4. Lars Aanaes

  Giants 🙁
  20-29
  Mark Ingram
  Kenny Vaccaro

  Svar
 5. Zyan

  Giants – 20-29 – Wil Lutz – Kenny Vaccaro

  Jeg håber godt nok, at vi vinder denne kamp, så vi ikke ender med en sæson, hvor vi hele tiden skal ligge og jagte de andre hold i vores division

  Svar
 6. Salar

  Saints – 20-29 – Mark Ingram – Kenny Vaccaro

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.