tampabaybuccaneers2014

New Orleans Saints har fået en rigtig dårlig start på 2014 sæsonen. Hvis den skal reddes, skal Saints vinde over Buccaneers. Det er utrolig få hold som med 1-4 har nået playoffs, så alt skal sættes ind for at få sejren i hus, hvis holdet ikke skal gå ind i bye ugen med en 1-4 statistik.

Tampa Bay leverede et flot comeback mod Pittsburgh Steelers i sidste uge. Her sikrede Bucs deres første sejr i 2014.

Bucs bliver sandsynligvis ledet af QB Mike Glennon, da starter Josh McCown (Bror til Saints backup QB Luke McCown) er ude med en skade. Glennon spillede godt mod Steelers sidste uge og har denne sæson kastet for 423 yards og ramt på 57,6% af sine kast. Glennon har kastet 3 touchdowns mod 1 interception.

På jorden har RB Bobby Rainey som har løbet de fleste gange. Rainey har løbet bolden 41 gange for 199 yards (ingen touchdowns). Første running back Doug Martin er tilbage efter en skade og klar til at gøre livet surt for Saints løbeforsvar. Martin har 23 løb for 49 yards og 1 touchdown for sæsonen.

I luften er et af Glennons farligste våben rookie WR Mike Evans er allerede dømt ude. Men Bucs har flere farlige mål på rosteren. WR Vincent Jackson er den receiver som efter Evans har grebet bolde for flest yards. Jackson har i sæsonens fire første kampe grebet 13 bolde for 134 yards og 2 touchdowns.

Kampstart: 19:00

Stadion: Superdome

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Carl Cheffers

Saints uniform: Hvide jerseys og sorte bukser

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via GamePass.

Hvem har vundet flest kampe?

Tampa Bay Buccaneers er et af de hold, som Saints har haft godt styr på i tidens løb. Saints har vundet 27 af de 44 kampe holdene har spillet. Bucs har dermed kun vundet 17. Ingen kampe er endt i en uafgjort.

Hvem vandt sidst?

Saints har vundet begge kampe mod Bucs de seneste to sæsoner. Sidste kamp mellem de to hold blev spillet den 29. december 2013 i Tampa. Her vandt Saints 42-17.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #Bucsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Andre kampe i NFC South. Chicago Bears @ Carolina Panthers (19:00 – TV3 Sport 1),  Atlanta Falcons @ NewYork Giants (19:00).

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.