Giants 49, Saints 52

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. november 2015

New Orleans Saints vandt deres tredje sejr i træk, da holdet vandt en helt vanvittig offensiv kamp med hele 52-49.

Kampen skulle helt ned og afgøres i de døende sekunder, da nyerhvervede kicker Kai Forbath satte en 50 yard field goal.

Drew Brees spillede en helt igennem fantastisk kamp. Brees kastede fantastiske syv touchdowns, hvilket han er den blot syvende spiller i NFL historien som har opnået dette. Brees kastede den sidste touchdown til C.J. Spiller, hvilket gav stillingen 49-49.

Der blev sat rekord for flest kastede touchdowns. Før idag havde tidligere Saints QB Billy Kilmer og St. Louis Cardinals QB Charley Johnson rekorden for flest kastede touchdowns med 12. Dette skete i 1969. Men Brees og Eli Manning kastede til sammen 13, hvilket er ny NFL rekord.

Saints er tilbage på sporet af slutspilsbilletter, og Saints sæson er igen helt åben.

BOXSCORE

NYG 07//14//07//21 — 49 
NO 14//14//14//10 — 52

SAINTS STATISTIK

Drew Brees 40/50 for 511 yards, 7 touchdowns, 1 INT
Mark Ingram 16 att for 80 yards
Brandin Cooks 9 recs for 147 yards, 1 touchdown
Brandon Browner 8-0 T-A
Kasim Edebali, Ramon Humber 1 sack
Ingen interceptions

NÆSTE KAMP

Saints møder næste søndag Tennessee Titans på hjemmebane i Superdomen.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Hallowee Horror
  Eneste årsag til at jeg igen og igen vil se denne kampen – er at den ender lykkeligt (who dat)

  Fantastisk kamp og gode QBs – men da bolden bliver taget fra Snead troede jeg at kampen var afgjort, men heldigvis var det kampen hvor Brees viste alle, at han lagt fra er færdig…..

  Payton “jokede” efter kampen med at kampbolden skulle gives til vores kicker, men naturligvis havde kampen en helt særlig MVP – Ulrik du behøver kun at sætte et navn på vores afstemning

  Drew Brees fik vist mange forskellige kast i kampen og hele sit fantastiske repertoire. Gode gamle Colston fandt sit gamle jeg og Ben Watson fik for alvor alle i NOLA til at glemme den fyr vi sendte nordpå.

  Et lille “bitterbolche” var vores forsvar. Ved flere scoringer løb de ind i hinanden, der var noget helt hovedrystende galt med playbook og aftaler. Breaux blev snydt så vandet drev, men desværre var han langt fra den eneste forsvarsspiller som må føler skam over kampen.

  Det blev vel nok sæsonens bedste gyser – Hallowee Horror – men heldigvis var det “heltene” der gik sejrigt ud af kampen….

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Ja, en sand gyser. Det var næsten ikke til at holde ud. Efter man havde set Saints være ovenpå det meste af anden halvleg, til så ‘næsten’ at smide det væk til sidst. Det var næsten alt for spænende.
  Jeg har kort kigget på PFF… de har tre spillere ratet højere end Brees. Men jeg er helt enig i at Brees er kampens MVP.
  Nu mangler vi bare to sejre over Titans og Redskins inden Saints afholder deres BYE, og så vil det se helt fornuftigt ud i forhold til playoffs.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.