Glædelig Jul! Community Avatars

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 24. december 2022

Så er det GAMEDAY! – og på en juleaften. Saints er ude i en eller mindre knald eller fald kamp mod Cleveland Browns med Hjalte Froholdt på holdet.

Saints kan blive elimineret fra slutspillet, hvis Saints taber til Browns, samtidig med at Tampa Bay Buccaneers slår Arizona Cardinals på udebane.

Saints har før spillet juleaften, det skete i 1999, hvor Saints slog Dallas Cowboys med 31-24 i Superdomen.

Det er det sportslige der på spil i aften. Men det er jo juleaften og jeg har fundet lidt avatars frem, hvis man vil forskønne sin NOSdk profil med sådan én.

Klik på rediger profil og scroll ned til Avatar. Her kan du vælge fra vores medie bibliotek heriblandt de nedenstående avatars. Du kan også uploade dit eget, eller vælge et helt tredje fra biblioteket.

Who Dat! og glædelig jul til alle Saints fans!

Emner:

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.