Grubbs handlet til Kansas City

af | 12. marts 2015

New Orleans Saints har handlet guard Ben Grubbs til Kansas City Chiefs for et femte runde valg i dette års draft.

Handlen sparer Saints $3,6 millioner på salary cappen i 2015.

Saints har nu sikret sig to yderligere valg i dette års draft. Saints har nu to første runde valg, et andet og tredje runde valg, to femte runde valg og et valg i sjette og syvende runde.

Saints anden startende guard Jahri Evans har ligesom Grubbs en af Saints største kontrakter, og der har været forhandlinger mellem Evans og Saints om en eventuel lønnedgang for Evans. Intet er dog meldt ud.

Saints hentede center Max Unger i handlen med Seattle Seahawks, hvilket må en cementering af center position. Dette kan betyde at reserve center Tim Lelito kunne tænkes at være i spil som starter på guard positionen i stedet for Grubbs.

0 kommentarer

Læs mere …

New Orleans Saints signer Kwon Alexander

New Orleans Saints signer Kwon Alexander

New Orleans Saints har hentet linebacker Kwon Alexander ind på en 1-årig kontrakt. Alexander spillede sidste sæson for Saints, men pådrog sig en akilles skade sidst på sæsonen.

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints har hentet tre nye spillere ind i dette års training camp. Det er tidligere Chicago Bears cornerback Prince Amukamara, cornerback KeiVarae Russell og guard J.R. Sweezy.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest