KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Har Saints gjort det rigtige til den nye sæson?

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 28. maj 2014

Spørgsmålet er, om New Orleans Saints har valgt at sælge ud af deres muligheder for at sejre i en Super Bowl i de næste mange år. Spillere som Lance Moore og Darren Sproles blev frigivet af holdet for at give plads til de store lønninger, der nu gives til Jimmy Graham og Drew Brees.

Hvordan kan du erstatte Sproles , der har bragt så meget til Saints? Ligesom Lance Moore, der er en af de talentfulde receivere, der ikke har helt samme store status som andre superstjerner i ligaen, men du kan altid regne med hans indsats for at få åbninger, når det er muligt i pasninger. Det er svært at se, hvordan man kan undvære disse vigtige typer på holdet.

Men man har altså valgt at tage disse spillere væk, og efter min mening skal man bruge en frygtelig masse spillere til at erstatte den slags vildskab og raseri. Hvis dette hold ikke præsterer tidligt og ofte i den kommende sæson, så er der en stor risiko for, at det vil falme hurtigt. Denne vurdering støttes af nyhederne, som du kan finde på Unibet bloggen, hvor der ofte opdateres med nyheder fra NHL.

Som Saints fan er du nødt til at spørge dig selv, om Jimmy Graham er alle pengene værd, og om han kan dække de huller, der er skabt. Er der ikke en vis risiko for, at han får skader igen, og han er ikke overdrevent imponerende, når han bliver dobbelt dækket. Det fandt vi jo ud af sidste år. Og uanset om vi ønsker at se det i øjnene eller ej, så er Drew Brees’ resultater over de sidste par år været faldende. Brees kan have to til tre år i NFL toppen tilbage efter min vurdering. Måske kunne dyre spillere som Brees og Graham have taget en mindre løn til gavn for holdet, og så kunne Saints måske have beholdt spillere som Sproles og Moore – og rent faktisk være gået ud og forsøgt at vinde det hele i den kommende sæson! Vi får at se, hvad der sker.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.