Hicks, White og Lofton får lønforhøjelse

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. januar 2015

Brandon LaFell, Corey White

Corey White mod Carolina Panthers.

New Orleans Saints DT Akiem Hicks, CB Corey White skal have lønforhøjelse i 2015. Denne lønforhøjelse ligger i omegnen af 1 million $ skriver ESPN.

Dette skyldes at både Hicks og White har spillet tilpas meget i forhold til deres draft position. White blev valgt i 5. runde og Hicks i 3. runde i 2012 draften. Hvis en spiller spiller valgt i runde 3. til 7. gennem de første tre år af deres karriere, i to sæsoner spiller mere end 35% af de offensive/defensive snaps kvalificere dette spiller til en lønforhøjelse.

Resultatet er at Hicks vil tjene $1,561,500 istedet for $660,000, mens White vil stå til at tjene $1,574,000 istedet for $660,000.

Curtis Lofton har for en uspecificeret grund, fortjent en $250,000 lønforhøjelse de næste to sæsoner. Dette er ikke nærmere forklaret. Det er skyldes sandsynligvis en særdeles god 2014 sæson for Saints middel linebacker.

De seneste status New Orleans Saints salary cap er ikke for god. Ifølge artiklen skulle Saints være over $20 millioner over den estimerede 2015 salary cap.

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Corey White ikke end ikke god nok til holdet og $1,5 mill.- håber vi kan finde noget mere solidt i FA

    Svar
  2. Ulrik Gorm Jensen

    Jeg tænker at Corey Whites status som New Orleans Saint afhænger af om han vil gå ned i løn og omstrukturere sin kontrakt. Jeg tror at Saints signer en af free agencys cornerbacks, og derefter drafter én i enten første eller anden runde. Det bliver en interessant af følge i marts-april.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.