HIGHLIGHTS: Atlanta Falcons week 10

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 14. november 2011

Det var jo et perfekt tidspunkt at søsætte dette faste indlæg 😉 Den kamp bliver vi vist ikke trætte af at se igen og igen og igen…. Og så har vi hele 14 dage at nyde den i indtil MNF natten til d. 29. november, hvor slaget jo står mod NYG! Husk vi forsøger at stable et arrangement på benene inde på O’learys til den kamp for dem der har mulighed for det og er interesseret.

Men som nævnt – nyd det og go’ fornøjelse 😀

 

VIDEOER

Saints defense, 4th down failed

What was Mike Smith thinking?

Kasay, 26-yd FG

NFL highlight

Saints postgame press conference

Fox highlights

espn.go.com

 

FOTO-serier

NFL.com

NOLA.com pregame

NOLA.com gallery 1

NOLA.com gallery 2


SI.com

espn.go.com

Bleacherreport.com

altantafalcons.com

 

Ugens cheerleader billede 😉

WHO DAT?!!

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Super!!

    Igen… 5x footballs herfra

    Geaux Saints!!!

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.