Hvem er ugens MVP mod Indianapolis Colts?

Skrevet af kangaroo

Skrevet af kangaroo

den 30. oktober 2023

Det var muligvis ikke den smukkeste sejr, men det var en sejr
Carr var ganske god ude i marken, men har tydeligt problemer i Red Zone, derfor var brug af Taysom Hill som QB indenfor 20 yards linjen en fornuftig ide.

310 yard på 19 kast, 2 TD og ingen interception var en solid indsats. Taysom kastede to gange – en for 44 yard.

Vores WR/TE-gruppe blev brugt flittigt og alsidigt – Rashid 153 yards på 3 kast (1 TD), 68 yard til MT, 51 til Alvin (1 TD), 46 til Olave på 5 kast og desuden et kast til Taysom, Kendre, Juwan og Jamaal.

Jeg havde nok forventet flere grebne bolde fra vores TE inden sæson start.

Løbene blev fordelt til Taysom 63 yard (2 TD), Alvin 59 yard (1 TD) på 17 løb, Jamaal 39 yard, Kendre 10 og Carr tab af 1 yard

Jeg synes personligt at vores O-line gjorde et flot arbejde både runblock og passblock, den er ikke fejlfri, men giver den tid og plads som kan forventes.

Var vores Defense gode i dag, igen et både og, de tillod to lange løb fra Taylor og Moss, gav Minshew plads til at kaste 213 yard og 2 TD (plus en interception, tak til Paulson Adebo).

DeMario var den der med 12 tacklinger holdt sammen på forsvaret, men god hjælp fra Jordan Howden og Marshon Lattimore. Carl Granderson var atter en kæmpe i forsvaret, bl.a. med en sack. Men også ros til de øvrige – Werner, Cam Jordan, Alontae, Adebo, Tyrann, Roach og Shepherd. Bresee kostede jo desværre en smule på en penalty.

Blake Grupe satte 5 extra point og et FG, hvorimod Hedley var lidt svag i billedet. Han havde dog et godt punt til 3 yard linjen, som Isaac Yiadom fik fat på.

Hvem stod så for dagens MVP ?

Igen tvivl om at Taysom Hill står stærkt i billedet, Alvin Kamara holdt liv i vores angreb, Rashid havde to super løb der virkelig åbnede op, samt gav en TD. DeMario stod vel på forsvaret især i 2. halvleg som vores bedste bud, men også en fornem indsats af Howden, som fik os til at glemme Maye.
En skal dog særlig fremhæves – Khalen Saunders, som udover stærkt forsvarsarbejde også fik tid til at hjælpe vores angreb når vi har behov for lidt muskelkraft oppe foran. Har vi behov for en FB på holdet, når vi har Saunders ?

Forslag til MVP (Jeg ved den er lidt lang)

Taysom Hill
Jordan Howden
Rashid Shaheed
Khalen Saunders
Alvin Kamara
DeMario Davis

UGENS MVP: Taysom Hill (med 10 stemmer)
2) Alvin Kamara og en delt 3) Demario Davis/Khalens Saunders

Husk at stemme i næste uges MVP afstemning efter kampen på X, Facebook og ikke mindst her på siden. Who Dat!

Taysom Hill er ugens MVP mod Indianapolis Colts
Taysom Hill er ugens MVP mod Indianapolis Colts

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

3 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm

  Jeg sætter en stemme på Taysom Hill… men der var flere gode – Who Dat

  Svar
 2. kangaroo

  MVP bør være mere end en flot aktion, derfor er min stemme også på Taysom Hill

  Svar
 3. Ulrik Gorm

  Jeg har postet på afstemningen på FB og X. Jeg vil ved weekenden samle dataen og kårer den endelige vinder. Jeg tænker også at vi skal kåre årets offensive og defensive MVP. Jeg tænkte at sætte afstemningen op sådan, så de spillere i hver kategori indgår i afstemningen.
  PT. ville det være offensiv Kamara, Hill, Grupe (SPT) og Shaheed. Defensivt Granderson, Werner, Davis og Lattimore 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.