Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Hvilken Super Bowl vil du helst se?

af 18. januar 2016Blogs2 Kommentarer

superbowl50Det bliver desværre ikke New Orleans Saints vi skal se i Super Bowl 50, men de fleste har én Super Bowl de hellere vil se frem for andre.

Vi ved at AFC bliver repræsenteret af enten New England Patriots (sidste års vindere) eller Denver Broncos. NFC ved Carolina Panthers eller Arizona Cardinals.

Hvilken Super Bowl vil du helst se?

Hvilken Super Bowl vil du helst se?

 • Denver Broncos - Arizona Cardinals (57%, 4 Votes)
 • Denver Broncos - Carolina Panthers (43%, 3 Votes)
 • New England Patriots - Carolina Panthers (0%, 0 Votes)
 • New England Patriots - Arizona Cardinals (0%, 0 Votes)

Antal stemmer: 7

Indlæser ... Indlæser ...

2 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Sjovt at se at de der har stemt ikke rigtig gider se New England Patriots. Jeg har stemt Cardinals – Broncos, da jeg helst ikke have Panthers i Super Bowl, og jeg syntes også det kunne være en passende afslutning for Payton Manning med en tredje og sidste Super Bowl.

 2. Morten Krøyer

  Det er jo kun patriots fans der gider se patriots… alle andre hader dem 🙂

  I princippet kunne jeg godt tænke mig at se en rematch af min første superbowl – nemling SB XXXVIII mellem Panthers og Patriots hvis jeg vidste udfaldet ville blive modsat.
  Jeg magter bare virkelig ikke at se en superbowl med patriots og dermed en reelt stor risiko for at de tager endnu et mesterskab.

  Jeg synes Panthers har spillet vanvittigt godt i år og fortjener en SB-sejr. Og så har jeg virkelig fået sympati for Cam Newton og hans ting med at give bolden til et barn, når de scorer.

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.