Hvilken Super Bowl vil du helst se?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. januar 2016

superbowl50Det bliver desværre ikke New Orleans Saints vi skal se i Super Bowl 50, men de fleste har én Super Bowl de hellere vil se frem for andre.

Vi ved at AFC bliver repræsenteret af enten New England Patriots (sidste års vindere) eller Denver Broncos. NFC ved Carolina Panthers eller Arizona Cardinals.

Hvilken Super Bowl vil du helst se?

[poll id=”149″]

Emner: playoff

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

2 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Sjovt at se at de der har stemt ikke rigtig gider se New England Patriots. Jeg har stemt Cardinals – Broncos, da jeg helst ikke have Panthers i Super Bowl, og jeg syntes også det kunne være en passende afslutning for Payton Manning med en tredje og sidste Super Bowl.

  Svar
 2. Morten Krøyer

  Det er jo kun patriots fans der gider se patriots… alle andre hader dem 🙂

  I princippet kunne jeg godt tænke mig at se en rematch af min første superbowl – nemling SB XXXVIII mellem Panthers og Patriots hvis jeg vidste udfaldet ville blive modsat.
  Jeg magter bare virkelig ikke at se en superbowl med patriots og dermed en reelt stor risiko for at de tager endnu et mesterskab.

  Jeg synes Panthers har spillet vanvittigt godt i år og fortjener en SB-sejr. Og så har jeg virkelig fået sympati for Cam Newton og hans ting med at give bolden til et barn, når de scorer.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.