Hvis sæsonen sluttede i dag

af 1. oktober 2014Nyheder1 Kommentar

Jimmy Graham

Jimmy Graham i kamp mod NFCs bedste mandskab fra Arizona Cardinals.

Her får du et øjebliksbilled af hvordan slutspillet vil være, hvis sæsonen sluttede i dag. Dette er selvfølgelig meget tidligt på sæsonen. Men på nuværende tidspunkt er 25% af 2014s regulære sæsons kampe spillet og New Orleans Saints har ikke fået den ventede start.

New Orleans Saints deler faktisk den dårligste kampstatistik (1-3) i NFC sammen med Washington Redskins og Tampa Bay Buccaneers.

Slutspillet, hvis sæsonen sluttede i dag:

Wildcard runden

  • Seattle Seahawks (6. Seed, 2-1) @ Philadelphia Eagles (3. Seed, 3-1)
  • Dallas Cowboys (5. Seed, 3-1) @ Carolina Panthers (4. Seed, 2-2)

Som tingene ser ud lige nu, er det bedste for Saints at ingen i NFC South er stukket af. Carolina Panthers og Atlanta Falcons har kun vundet en kamp mere end Saints (og Buccaneers). Saints har en god mulighed for at forbedre sine playoff chancer, når holdet får besøg af netop Buccaneers på søndag. Det ligner et ”must win” for Saints.

1 Kommentar

  1. Zyan

    Hvis vi skal i playoffs så skal Tampa slås, længere er den ikke.

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.