KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvordan er oddsene på Super Bowl efter Pre-season?

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 15. september 2018


Source: Pixabay

Så er det ved at være lige oppe over, at sæsonen for alvor går i gang. Mens de store drenge fra nationalligaholdet, Triangle Razorbacks har siddet i lotus-stillingi løbet af sommeren, så har NFL holdene været i gang med deres pre-season. Pre-seaon er nu slut, og selvom det har været fantastisk at få den ovale bold i gang, så er pre-season bare ikke det samme som grundspillet.

I opstarten er det typisk de unge spillere, der får mere spilletid, så trænerne kan få lov at se truppen an, inden de skal cutte den ned til det antal, der skal forsøge at spille holdet til et Super Bowl mesterskab. Efter Super Bowl i februar måned, tog vi et kig på oddsene for den kommende sæson, og der er faktisk sket en hel del siden.

Dette skyldes både kampene i pre-season, men naturligvis også den store draft samt de rokeringer der har været på holdene siden.

Patriots er stadig favoritter

New England Patriots er holdet der skal slås, hvis man gerne vil vinde Super Bowl. Det lykkedes for Philadelphia Eagles i sidste sæson, og det kan meget vel ske for et af de andre hold i NFL i år. Patriots var favoritter til at vinde Super Bowl i denne sæson med odds 5.00, men det odds er siden hen steget.

Spil på sport, hvor oddset lige nu er odds 7,00 på Tom Brady og Co. hos bet365. Det er dog ikke udviklingen af Patriots oddset der kommer som den store overraskelse, den skal vi finde hos Ben Roethilsberger og Pittsburgh Steelers.

De lå som 5-6. favorit til Super Bowl i år med odds 15.00 inden vi begyndte at få gang i både draften og pre-season, men nu ligger de som anden favoritter. Der er blot odds 10.00 at hente på, at Ben Roethilsberger og resten af Steelers mandskabet kan løfte Vince Lombardi trofæet i år. På de efterfølgende pladser er der ikke sket det store i udviklingen, hvor Eagles og Green Bay Packers kan fås til odds 11.00, mens Rams og Vikings står til odds 12.00.

På en 7. plads over favoritterne til at vinde Super Bowl i denne sæson, finder vi dog vores højt elskede New Orleans Saints. Selvom sidste sæson ikke gik som forventet, så kan det være i år, at der kommer andre boller på suppen.

Bookmakerne giver odds 17.00 på en Saints triumf, hvilket gør dem til 7. favoritter foran bl.a. Falcons, Jaguars og Chargers.


Source: Pixabay

De er helt uden chancer

I bunden af oddstabellen er der også sket en del ændringer. Den største ændring finder vi dog hos Chicago Bears, der inden draft og pre-season stod som det dårligst rangerede hold til odds 151.00. De er fløjet frem i feltet, hvor de nu står til odds 67.00.

Arizona Cardinals er der dog ingen forhåbninger til i år. De ligger næstsidst i tabellen til odds 101.00, hvor de deler den plads med Browns, Dolphins og Bills. Kun New York Jets forventes dårligere, og de ligger lige nu til odds 151.00

Emner: R

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.