Hvordan klarer New Orleans Saints rookies sig?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. august 2020

New Orleans Saints er for alvor kommet igang med årets training camp. Holdet var mandag for første gang på banen i fuldt udstyr, og havde mulighed for kontakt.

Men hvordan gik det for Saints rookies?

På baggrund af de rapporter som er kommet fra den første træning, så Saints rookies ud til at klare sig således.

Cesar Ruiz spillede højre guard, men får han muligheden for at spille hans naturlige position center senere på ugen. Da Andrus Peat ikke deltog i træningen, spillede Nick Easton den venstre guard.

Tredje runde valg Zach Baun blev smit for løverne. Han spillede sammen med DeMario Davis og Alex Anzalone gennem hele den 90 minutter lange træning. Baun så ud til at klare det godt, og fik også lavet en et af Drew Brees. Alt i alt så Baun godt ud i de fleste situationer.

Tight end Adam Trautman så ud til at bevæge sig godt på banen, men var ikke involveret i nogle spil i træningen. Han trænede med med den offensive linje og fight ends, mens Saints wide receivers havde deres one-on-one træning. Den eneste fejl han begik var en offside.

Tommy Stevens har skiftet position fra quarterback til tight end. Her spillede han “in-line” og “move” I træningsøvelserne. Han greb dog ingen bolde denne første træning.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Jeg håber og tror Ceasar Ruiz vil blive en vital del af vores O-Line mange år frem

  Jeg er spændt på hvordan de vil bruge Jameis Wiston ?
  Næppe kun som bænkvarmer – så 3 QB i samme kamp fra snap-to-snap ?

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Jeg er sikker på Ruiz bliver en god o-line spiller for Saints. Spørgsmålet er bare, hvor han kommer til at spille. Lige nu som bla. Nick Underhill rapporterer er det ikke blevet til mange center snaps for Ruiz. Så pt. tænker jeg har kommer til at være guard (backup center) for Saints den første sæson.

  Winston for positiv feedback. Han skulle være glad, en leder og super motiveret for at lære. Og som Payton sagde, så han han ikke brug for en ren lomme til at lave en stort kast. Personligt er jeg ikke glad for Winston, der er noget “Lets Go Eat A W…” der stadig hænger fast 🙂
  Jeg tror også at vi ser Saints med tre QBs på gameday. Brees er selvfølgelig starter, Winston backup og Taysom hill tror jeg fortsætter som alt-mulig-mand.
  Men mon der ikke kommer ét eller to “tre QB på banen” spil i løbet af sæsonen.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.