Ingen fremgang i forhandlingerne med Brees

af | 11. maj 2012

Drew Brees mod San Francisco 49ers.

Times-Picayunes Mike Triplett skrev i går på Nola.com at der ikke var nogen form for fremgang i forhandlingerne mellem New Orleans Saints og quarterback Drew Brees. Ifølge  Triplett havde der ikke væetforhandlinger mellem de to parter i en måned, og at der i øjeblikket er en avanceret ventkonkurrrence igang.

Men New Orleans Saints organiserede hold aktiviteter starter den 22. maj, hvilket måske kan give New Orleans Saints lidt mere motivation for at få en kontrakt i hus med en af NFL absolute bedste spillere.

Drew Brees har selvfølgelig også en stor interesse i at være tilstede. Det var da der også Drew Brees selv der stod for Saints egne workouts sidste sæson under lockouten.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.