Ingen Michael Thomas mod Seattle Seahawks

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. oktober 2022

New Orleans Saints må igen undvære receiver Michael Thomas, når holdet møder Seattle Seahawks på søndag.

Det er nu anden uge i træk Thomas ikke spiller. Thomas har en fodskade, som holder ham ude. Ud over Thomas er safety P.J. Williams, guard Calvin Throckmorton og defensive end Payton Turner også ude mod Seahawks.

Quarterback Jameis Winston har ligesom sidste uge mod Minnesota Vikings ikke trænet hele ugen. Og er doubtful før kampen. Det ligner dermed kamp nummer to for Andy Dalton, som havde bedre rytme på Saints angreb i sidste uge.

Running back Alvin Kamara er questionable, men mener selv at han frisk nok til at bidrage på Saints angreb. Så forhåbentlig har Saints ham tilbage. Questionable er også Andrus Peat, safety Marcus Maye og Jarvis Landry. Landry trænede ikke med i dag fredag, men head coach Dennis Allen, var optimistisk om at have Landre med på søndag.

PosNameInjuryWed.Thu.Fri.Status
GCalvin ThrockmortonHipDNPDNPDNPOut
DEPayton TurnerChestDNPDNPDNPOut
WRMichael ThomasFootDNPDNPDNPOut
QBJameis WinstonBack/AnkleDNPDNPDNPDoubtful
SP.J. WilliamsQuadricepDNPDNPDNPOut
TRyan RamczykRestLPFPFP
SMarcus MayeRibLPLPLPQuestionable
GAndrus PeatConcussionLPFPFPQuestionable
RBAlvin KamaraRibLPLPLPQuestionable
WRJarvis LandryAnkleLPLPDNPQuestionable
TETaysom HillRibLPFPFP
DECarl GrandersonEyeFPFPFP

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.