New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Ingram som nummer tre

af 8. juni 2013Nyheder

Mark Ingram, Eric FramptonMark Ingram har ikke fået den start på hans NFL karriere som han gerne ville have. Den unge runningback har ført Saints i løbe yards de seneste år, men det bliver måske svært i år.

Ingram har nemlig denne minicamp hovedsagligt spillet med den anden enhed, mens Pierre Thomas og Darren Sproles tog langt de fleste løb med den første enhed.

Det kan selvfølgelig også være træner Sean Paytons måde at motivere Ingram på?

 

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ingram som nummer tre Danske sports begivenheder - [...] Mark Ingram har ikke fået den start på hans NFL karriere som han gerne ville have. Den unge runningback…
  2. Ingram som nummer tre - [...] Kilde: neworleanssaints.dk – Amerikansk fodbold [...]

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.