Ingram som nummer tre

af | 8. juni 2013

Mark Ingram, Eric FramptonMark Ingram har ikke fået den start på hans NFL karriere som han gerne ville have. Den unge runningback har ført Saints i løbe yards de seneste år, men det bliver måske svært i år.

Ingram har nemlig denne minicamp hovedsagligt spillet med den anden enhed, mens Pierre Thomas og Darren Sproles tog langt de fleste løb med den første enhed.

Det kan selvfølgelig også være træner Sean Paytons måde at motivere Ingram på?

 

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ingram som nummer tre Danske sports begivenheder - [...] Mark Ingram har ikke fået den start på hans NFL karriere som han gerne ville have. Den unge runningback…
  2. Ingram som nummer tre - [...] Kilde: neworleanssaints.dk – Amerikansk fodbold [...]

Læs mere …

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints har hentet tre nye spillere ind i dette års training camp. Det er tidligere Chicago Bears cornerback Prince Amukamara, cornerback KeiVarae Russell og guard J.R. Sweezy.

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest