Ivory ude 3 uger, Sharper måske på vej væk

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 6. august 2011

New Orleans Saints nyhedssitet ”WhoDat Dish” har bragt en trist nyhed. Det drejer sig om RB Chris Ivory, der efter sigende skulle have været i Philadelphia i går, for at modtage behandling for ”sports hernia”. Ivory er sandsynligvis ude i 3 uger. Han har desuden også haft problemer med sin ene fod og har ikke deltaget i practice de sidste to gange.

Derudover kan ”WhoDat Dish” også berette, at S Darren Sharper måske ønsker at skifte hold. NFL Network’s Jason LaCanfora skrev i går på hans twitter, at mindst to hold er interesseret i Sharper, der overvejer hans muligheder, da han skulle være utilfreds med hans back up rolle. Sharper har måtte nøjes med hans rolle som back up safety siden sidste sæson, hvor Jenkins tog over mens Sharper havde problemer med knæet. Jenkins kan sandsynligvis se frem til en rolle som starter i den kommende sæson igen, men Saints er dog stadig interesseret i at beholde Sharper på holdet.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.