Jameis Winston og Saints andre skader i training camp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 11. august 2022

For nogle dage siden pådrog Saints quarterback Jameis Winston sig en mindre skade, da han forvred anklen.

Heldigvis er melderingerne, at Saints startende quarterback snart er tilbage. Saints møder Houston Texans på lørdag, men det virker ikke sandsynligt at Winston kommer på banen. Lidt mere spænende bliver det, hvor meget Winston er med i de opkommende fælles træninger mod Green Bay Packers i næste uge.

Af andre skader i Saints trup har cornerback Marshon Lattimore har en fiberskade. Linebacker Pete Werner døjer med en lyskeskade, som har været der siden starten af training camp. Saints har placeret rookie linebacker D’Marco Jackson på injured reserve. Yderligere er der også noteret fravær for rookie CB Alontae Taylor, S Bryce Thompson, RB Malcolm Brown, LB Zack Baun og DL Jaleel Johnson.

Saints møder Houston Texans søndag morgen kl. 02:00 dansk tid.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.