Jameis Winston på skadesrapporten

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. september 2021

Heldigvis for New Orleans Saints er skadesrapporten blevet mindre. Desværre er det dog store navne på den offensive linje, som ikke er med i denne uge.

Jameis Winston er på skadesrapporten, men trænede fuldt med i onsdagens træning. Winston havde ifølge rapporten problemer med knæet. Cornerback Marshon Lattimore trænede også fuldt ud med.

Den offensive linje havde ikke tackle Terron Armstead og center Erik McCoy med i træningen.

New York Giants havde fire spilllere som ikke trænede med. Cornerback Darius Slayton, wide reciever Sterling Shepard, linebacker Blake Martinez og guard Ben Bredeson. Giants havde yderligere otte spillere, som var begrænset med i træningen.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.