New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Joe Horn

af 19. juli 2011Profil1 Kommentar

Fulde navn: Joseph Horn
Født: 16. januar 1972
Højde: 185 cm
Position: Wide receiver
College: Itawamba (Miss.) Junior College
Nummer: 87
Kom til Saints: fra Kansas City Chiefs i 2000

College karrierer
Joe Horn spillede to år i college. Horn spillede på Itawamba Junior College hold, hvor han greb 54 bolde for 878 yards og syv touchdowns. Ud over at spille WR, var Horn også return man for Itawamba. Joe Horn kvalificerede sig ikke til at spille for et af de bedre college hold, og tog tilbage Fayetteville, hvor han arbejdede for en fast food resturant og en møbelfabrik.

NFL karriere

Kansas City Chiefs
Horn blev draftet af Kansas City Chiefs i den femte runde af 1996 draften(som nummer 135 i alt). Hos Chiefs var Horn hovedsagligt set som en special teams spiller. Men Horn blev også brugt som reserve på WR positionen. I tiden i Kansas greb Horn 53 gange for 879 yards, som også resulterede i syv touchdowns. Horn startede kun to kampe for Chiefs.

New Orleans Saints
Saints hentede Joe Horn til New Orleans før 2000 sæsonen som en free agent. I New Orleans fik Joe Horn en startende rolle. I Saints uniformen blev Horn valgt til Pro Bowl fire ud af sine syv sæsonen, og viste sig hurtigt at være en fantastisk opgradering for New Orleans.
Ud over sine mange Pro Bowls satte Horn en franchise rekord for 1399 yards i 2004. Rekorden er endnu ikke slået(pr. november 2010). Horn blev det år nummer to i hele NFL for yards, kun 6 yards bag Carolina WR Muhsin Muhammed..
Der ud over deler Horn(2004) en rekord med Marques(2007) flest grebne touchdowns i en sæson med 11. Horn havde for Saints 27 kampe, hvor han modtog for over 100 yards, hvilket også er en Saints rekord.
Da Katrina ramte golf kysten, var Joe Horn en af de mest fremtrædende spillere. Dedikeret til at hjælpe folk fra New Orleans, besøgte Horn mange gange de evakuerede beboere forskellige steder, samtidig med at være yderst aktiv i medierne, hvilket gjorde Horn endnu mere populær blandt Saints fans.
Efter 2006 sæsonen spurte Saints den 35årige WR om at gå ned i løn, hvilket Horn ikke ønskede og efterfølgende bad om at blive fritstillet, hvilket sket kort efter. Horn havde i 2006 været plaget af fiber samt lyske skader.

Atlanta Falcons
Efter at blive fritstillet af Saints skrev Horn en fireårig kontrakt med divisionsrivalerne fra Atlanta Falcons. Horn spillede en sæson for Falcons, hvor Horn greb 27 bolde for i alt 243 yards og en touchdown.

Joe Horn blev i 2010 signet af New Orleans Saints, så Horn kunne trække sig tilbage som Saint.

Priser og highlights 
2000: ProBowl, All madden
2001: ProBowl, All madden
2002: ProBowl (Starter)
2004: Pro Bowl
2010: Joe Horn bliver i oktober 2010 introduceret i Saints egen Hall of fame.

Vidste du…
Joe Horn lavede 4 touchdowns mod 14. december 2003 mod New York Giants.
Joe Horn er den spiller som har modtaget flest yards i en enkel sæson: 1,399 yards i 2004
Vidoe af Joe ’Hollywood’ Horns berømte ’cell-phone’ celebration.

Links:
NFL.com

EMNER: Joe Horn I WR

1 Kommentar

  1. Avatar

    En anden lille anekdote. Jeg har også mødt Joe Horn en gang (i 2006). Ligeså usympatisk og selvglad han virkede på TV, ligeså sympatisk og flink er han som person. En rigtig “fan favourite” blandt Who Dats. Jeg har en ven fra Mississippi som købte Joe Horns mobil telefon ved en Katrina auktion. Og alle Horns gemte kontaktnumre var stadig i den. Heldigvis er min ven en anerkendt advokat, så de er i sikre hænder. Min ven har fortalt Joe Horn dette og de grinede begge af det.

Måske syntes du om dette …

Michael Lewis

Michael Lewis

Michael Lewis var i flere sæsoner en konstant trussel i Saints return spil. Men Lewis havde ikke spillet college football og hans vej til NFL var noget anderledes.

Morten Andersen

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

Les Kelley

Les Kelley

Les Kelley var New Orleans Saints første draft valg. Desværre blev det ikke til den store NFL karriere for Kelley og Saints.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.